Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εχει αναφερθει και στο παρελθον απο τον geonik οτι πηρε καταλαθος σβαρνα το καλωδιο usb της καμερας του με αποτελεσμα να σπασει το θηλυκο βυσμα απο μεσα.Επειδη και εμενα με εχει απασχολησει το θεμα και εχω δει και αλλους να παραπονιουνται σε παρομοια περιπτωση με τον Γιωργο σκεφτηκα να αλλαξω ολα τα usb επανω στις συσκευες μου για να μην παθω τα ιδια.

Το site για να τα αγορασετε ειναι αυτο http://www.cable-shop.gr/usb-cables-adapters.html

To κακο ειναι πως θελει παραγγελια απο 10 ευρω και πανω για να στειλει οποτε αναγκαστικα πηρα 5-6 να υπαρχουν (1-2-3 μετρα).

Ελπιζω να σας φανει χρησιμο :D

usb.jpg.0437d8293c395cee63216b88584f9e3d.jpg

qhy9.jpg.85a7d44f14df54e7d0a93ed80323494c.jpg

qhy5.jpg.4309219f65ca8e688b35dc7c981a84e0.jpg

mount.thumb.jpg.e3336e71324274e45751d4f0a8a94038.jpg

Δημοσιεύτηκε

Ευτυχώς που είχαν πλαφόν τα 10 € και θα πήρες και για μένα (θα προτιμήσω ένα τρίμετρο...) :)

Πολύ καλό & χρήσιμο και εγώ είχα πρόβλημα με το καλώδιο γιατί τράβαγε όταν τα έδενα και αρκετές φορές είχε χαθεί η σύνδεση με την κάμερα. Ελπίζω να μας λύσει το πρόβλημα! =D>

Δημοσιεύτηκε

Απλά παιδιά να σας επιστήσω την προσοχή στο εξής: Μην χρησιμοποιείτε 5μετρα USB καλώδια, προτιμήστε μάξιμουμ μέχρι 3m. To έχω δει πάνω στην δουλειά πολλές φορές, σε περιπτώσεις με εκτυπωτές μεγάλους και μικρούς, άλλες συσκευές USB κλπ. ότι το 5μετρο ΔΕΝ συμπεριφέρεται πάντα σωστά. Το πιο αξιόπιστο USB θα είναι πάντοτε μέχρι 3m, από εκεί και πάνω είναι ρίσκο και θέλει κάποια repeater διάταξη/διασύνδεση όπου είναι λιγοστές αυτές που παίζουν σωστά... [-(

Έχουμε τραβήξει με αυτά τα USB μακρυνάρια...τον τάραχό μας! Μόλις έμπαινε τελικά μικρότερο από 5m..όλα τα προβλήματα λυνόντουσαν ως δια μαγείας! :mrgreen:

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Τασο δικιο εχεις ομως εγω συγκεκριμενα χρησιμοποιω ενα usb booster το οποιο ειναι αρκετα μετρα και ποτε δεν ειχα θεμα.Μην ξεχνας οσοι εχουν παρατηρητηρια αναγκαστικα τα καλωδια τους ειναι πανω απο 3-4 μετρα διοτι πηγαινουν κατω απο το πατωμα η γυρω γυρω σε καναλακι ωστε να φτασει στο Pc ομορφα.Το usb booster λοιπον λυνει το θεμα που αναφερεις με την αποσταση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750575

Στην αρχη που ειχα στειλει καλωδιο με hub ειχα τα προβληματα που αναφερεις δηλαδη δεν εβλεπε καμερες και στηριξη και εκαναν τα usb οτι ηθελαν ωσπου μου καηκε το Hub μαζι και το καλωδιο του rs232 σε Usb και ησυχασαμε.Υστερα πηρα 2-3 booster για τις συσκευες μου και λυθηκε το προβλημα μου.

Δημοσιεύτηκε
Πολυ ωραία, Ευχαριστούμε Άγγελε :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Ειναι καποιος που εχει δοκιμασει το παραπανω που λεει ο παναγιωτης με το rj45 σε usb ;
Αγγελε νομίζω ο Στέλιος είχε κάνει κατι αναλογο... αλλά έχω καιρο να τον δω.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Yπάρχει και η λύση usb to ethernet και μετά πάλι usb που μπορεί να πάει μέχρι 50 μέτρα! :)

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=usb+to+ethernet&_sacat=See-All-Categories

Παναγιώτη μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο αναλυτικότερα πως γίνετε αυτό;

Δηλαδή συνδέουμε το usb με τον αντάπτορα που βγάζει σε ethernet (θηλυκό) και μετά πως πάει;

Είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Sequence Generator Pro v2.3, Pixinsight 1.8

1089626400_27_1_EUR_3_default.png

Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν..δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά από διάφορα reviews που έχω διαβάσει κάνει την δουλειά του μια χαρά!! Σκοπός του είναι να συνδέει usb συσκευές στο local network! Από εκεί και πέρα εγώ αυτό που ήθελα ήταν να μεγαλώσω την απόσταση!! Θεωρητικά το usb φτάνει μέχρι τα 5 μέτρα!! Με αυτόν τον αντάπτορα όμως μπορείς να την μεγαλώσεις αρκετά όπως είχα διαβάσει κάπου! Ίσως υπάρχει ένα θεματάκι στο bit/rate το οποίο παλιά ήταν στα 12Mb/s! Τώρα μπορεί να έχει αυξηθεί αρκετά!! Δοκιμάστε το δεν έχετε κάτι να χάσετε ειδικά με τις τιμές του ebay!

Untitled.jpg.689b223b55484b40e4b1eeae40a2bdae.jpg

Δημοσιεύτηκε

Παναγιώτη σε ευχαριστώ.

Δηλαδή θα χρειαστούμε ένα usb (αρσενικό) σε ethernet (θηλυκό) και ένα usb (θηλυκό) σε ethernet (θηλυκό). Ενδιάμεσα καλώδιο ethernet (cat5 ή cat6 δεν νομίζω να έχει σημασία).

Είναι μια πολύ καλή ιδέα και αν πετύχει θα είναι πάρα πολύ εύχρηστη.

Εγώ θέλω να το δοκιμάσω βάζοντας ένα usb hub στη μία μεριά (που θα δέχεται όλα τα usb (DSLR, οδηγητική κάμερα, rs232 to usb ) και στο pc από την άλλη.

Δεν ξέρω αν θα χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος (φαντάζομαι θα την έχει από το usb hub).

Αν θα μπορούσαμε να τα δίναμε όλα αυτά σε ένα router (ασύρματο) πριν το pc τότε θα ήταμ τέλειο!!

Λές α πετύχει;

Θα το κοιτάξω μήπως και πάρω τους αντάπτορες και κάνουμε κανένα test!

Δημοσιεύτηκε

Φοβάμαι μήπως το bit/rate δεν μπορεί να σηκώσει όλα αυτά που λες!! Σίγουρα δεν πιάνει τα 100mbps!! Πρέπει να βρεις μία υλοποιηση που να το επιτρέπει!! θέλει ψάξιμο!

--Επειδή το έψαξα λίγο περισσότερο τα πιο πολλά του ebay υποστηρίζουν usb 1.1 (12mbps) και όχι usb 2.0!! Λογικά υπάρχουν και πιο ακριβές υλοποιήσεις που υποστηρίζουν usb 2.0

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν αυτό εδώ μπορεί να κάνει τη δουλειά... αλλά είναι ακριβό!

http://www.gefen.com/kvm/dproduct.jsp?prod_id=4505

Όλα αυτά όμως είναι προς διερεύνηση γιατί πρέπει και ο υπολογιστής να μπορεί να αναγνωρίσει τις συσκευές μας.

Αυτή τη στιγμή ψάχνω να βρω τι άλλο θα ήθελα να αγοράσω έτσι ώστε να κάνω την παραγγελία για τα usb με γωνία που αναφέρει ο Άγγελος και είναι πραγματικά πρακτικότατα.

• 4 έτη αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Καλημερα, ξεθαβω το θεμα γιατι ψαχνω γωνιακο usb A to B και στο αρχικο λινκ δεν ειναι πλεον διαθεσιμο. Γνωριζει κανεις καποια αλλο καταστημα γιατι ουτε στο eshop υπαρχει...
Δημοσιεύτηκε
:-k

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης