astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 11-14 Μαρτίου 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας Η μεγαλύτερη ελληνική έκθεση για τη φωτογραφία και τις σχετικές εφαρμογές. Όπως πάντα θα έχει πολλά περίπτερα με τα τελευταία μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, φακών και κάθε λογής αξεσουάρ καθώς και κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις. Περισσότερα: http://www.photovision.gr/ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2011 Υπενθύμιση: Η έκθεση άρχισε. Είναι ανοιχτή κάθε μέρα από 11 το πρωί έως 9 το βράδυ. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
50mm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2011 Σημερα θα παω κατα τις 1900 οποτε θα σας πω εντυπωσεις Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
50mm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2011 Καλημερα , πηγα εχθες στην εκθεση και εμεινα ικανοποιημενος .Σε γενικες γραμμες καλο στησιμο και προθυμοι οι εκθετες να απαντησουν στις ερωτησεις του κοσμου.Σε προσωπικο επιπεδο ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω αρκετους φακους στο σωμα της a700 στο περιπτερο της sony και οι ανθρωποι εκει ηταν προθημοι και απαντησαν σε αρκετες απο τις ερωτησεις μου σχετικα με τα νεα μοντελα που προκειται να βγουν . Η αντικατασταση της sony a700 ειναι δυστηχως στα 24 megapixel ακολουθωντας το παραδειγμα της canon με την 7d που με μικροτερο αισθητηρα ειναι ηδη στα 18 megapixel ... απο φακους θα ανακοινωθουν αρκετοι στο κοντινο μελλον για nex mount . Εντυπωση μου εκανε ο 70-200 f2,8 G που ειναι καταπληκτικος φακος (οι φωτογραφιες που πηρα στην καρτα μου το μαρτυρανε αυτο) και πολυ μικροτερος και ελαφρυτερος απο τον 70-400 G που εχω στην κατοχη μου παρολο που ο τελευταιος ειναι πολυ πιο "αργος" φακος . Καλος φακος επισης ειναι ο tamron 60mm macro που δοκιμασα αλλα πλαστικος..Βεβαια αν καποιος ενημερωνεται για τον χωρο τακτικα απο το internet δεν θα μαθει πολλα νεα μιας και το διαδικτιο ειναι πιο ενημερωμενο και απο τους ιδιους τους εκθετες αλλα δεν παυει η επαφη με τους ανθρωπους να λυνει αποριες που ειναι πιο ειδικες και απαιτουν εμπειρια και χρηση των προιωντων απο πρωτο χερι. Για οσους ενδιαφερονται να τυπωσουν αυτο που βλεπουν στην οθονη και οχι αλα νταλλων μια επισκεψη στο περιπτερο της papers.gr θα τους λυσει τις αποριες για το πως θα το καταφερουν αυτομε την χρηση profile που θα κατασκευαστουν ειδικα για το χαρτι και για τον εκτυπωτη τους. Απο χαρτια εκτυπωσης υπαρχουν πολλα και καλα και μπορει ο καθενας να επιλεξει το καταλληλο για το γουστο του και τις φωτογραφιες του. Μια καλη εκθεση με μικρο τιμημα εισητηριου λοιπον, προτεινεται. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 Δεν ήταν άσχημη η έκθεση αλλά... έλειπε η Canon. Κρίμα που δε συμμετείχε η Intersys. Αντιθέτως, ο Δαμκαλίδης με τη Nikon είχε από τα μεγαλύτερα περίπτερα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
evansg Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 Όντως, απαράδεκτοι στη canon και στην ελ. αντιπροσωπεία τους. Επρεπε να παρεβρίσκονταν http://celestialpixels.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα