koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2011 Επειδη δεν υπαρχει πλεον χρονος για φωτογραφια και θα κανω μονο παρατηρηση.... 1) Skywatcher 120ED f/7.5 (το μαυρο με λευκο) σε αριστη κατασταση το εχω 2.5 χρονια και το χρησιμοποιω μονο στο εξοχικο μου. Φωτογραφιες για οποιον θελει απο Δευτερα. 950 ευρω http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1829 2) HEQ5 pro ισημερινή στήριξη ρομποτική σε αριστη κατασταση μεσα σε αλουμινενιο κουτι σχεδιασμενο για τη στηριξη αυτη, την εχω 2.5 χρονια και το χρησιμοποιω μονο στο εξοχικο μου. Φωτογραφιες για οποιον θελει απο Δευτερα. 700 ευρω http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=948 ΕυχαριστωΒαγγελης ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 Up1 ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
koulosb Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 Heq5 Pro....[/img] ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
koulosb Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 120 ED ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
koulosb Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2011 Μειωση τιμων για να μην καθονται... 1) 120 ED 850 ευρω 2) HEQ5 Pro 600 ευρω Τηλ. : 6972 109 358Βαγγελης ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2011 Ξεπουλησαμε..... Ευχαριστω τον Γιαννη και ευχομαι καθαρους ουρανους ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα