Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Επειδη δεν υπαρχει πλεον χρονος για φωτογραφια και θα κανω μονο παρατηρηση....

1) Skywatcher 120ED f/7.5 (το μαυρο με λευκο) σε αριστη κατασταση το εχω 2.5 χρονια και το χρησιμοποιω μονο στο εξοχικο μου. Φωτογραφιες για οποιον θελει απο Δευτερα. 950 ευρω

http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1829

2) HEQ5 pro ισημερινή στήριξη ρομποτική σε αριστη κατασταση μεσα σε αλουμινενιο κουτι σχεδιασμενο για τη στηριξη αυτη, την εχω 2.5 χρονια και το χρησιμοποιω μονο στο εξοχικο μου. Φωτογραφιες για οποιον θελει απο Δευτερα. 700 ευρω

http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=948

Ευχαριστω

Βαγγελης

''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Up1
''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Heq5 Pro....[/img]

P1011822.thumb.jpg.afaf5af63ea3b2a8328236d9af085ed1.jpg

Δημοσιεύτηκε
120 ED

P1011827.thumb.jpg.da1181909085a67e2d64e307fb4fa20b.jpg

Δημοσιεύτηκε

Μειωση τιμων για να μην καθονται...

1) 120 ED 850 ευρω

2) HEQ5 Pro 600 ευρω

Τηλ. : 6972 109 358

Βαγγελης

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Ξεπουλησαμε.....

Ευχαριστω τον Γιαννη και ευχομαι καθαρους ουρανους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης