DimitrisV Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 Πωλείται το γνωστό σύστημα οδήγησης LVI SmartGuider λόγω αναβάθμισης . Έχει αγοραστεί το Σεπτέμβριο του 2010 από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης. Σε άριστη κατάσταση. Εκτός από τα εξαρτήματα που φαίνονται στη φωτογραφία, περιλαμβάνονται όλα τα καλώδια, οδηγίες χρήσεως και το βαλιτσάκι μεταφοράς. Τιμή: από 399 => 240 Ευρώ. Τα έξοδα αποστολής δικά μου. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.planitario.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1715 ΔημήτρηςΕπικοινωνία με π.μ. ή e-mail: dvalianos@hotmail.com “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
michael497 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 ειναι ανταξια της QHY5? Σε εχει ικανοποιησει μεχρι τωρα? Καθρεφτες ρεεεεε!!
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2011 Η LVI πουλήθηκε. Μανώλη ευχαριστώ. Φίλε michael497 δεν έχω χρησιμοποιήσει την QHY5 και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι διαφορετικός και προορίζονται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες, καθώς για την QHY5 απαιτείται Laptop ή Netbook ενώ για την LVI όχι. Σε περίπτωση που κανείς φωτογραφίζει με DSLR και δεν θέλει να κουβαλάει στις εξορμήσεις του υπολογιστή εξαιτίας βάρους ή και κατανάλωσης ρεύματος (η LVI χρειάζεται μόνο 110mA) ή φωτογραφίζει με CCD και δεν θέλει να κουβαλάει δεύτερο υπολογιστή, τότε η LVI είναι μία καλή λύση. Το γεγονός επίσης ότι πρόκειται για μια αυτόνομη συσκευή της οποίας η λειτουργία δεν εξαρτάται από τον υπολογιστή για κάποιους είναι πλεονέκτημα. Εγώ την αντικαθιστώ με την Starlight Xpress Lodestar Autoguider γιατί φωτογραφίζω από το εξοχικό μου οπότε μπορώ να έχω 2 υπολογιστές στη διάθεσή μου χωρίς βέβαια πρόβλημα ρεύματος. Φιλικά, Δημήτρης “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
Προτεινόμενες αναρτήσεις