Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 Πατας συνεχεια next στο παραθυρο που ψαχνει drivers και το βρισκει μονο του σιγα το πραμα ειναι φυσιολογικο το κανει σε ολους μας.Μην σκας με τετοια πραγματα προχωρα ακαθεκτος και φωτογραφισε http://pegasusastro.com/
michael497 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 Μακάρι να ήταν έτσι.... Το θέμα είναι οτι όταν ξανακανω εγκαταστάση τους drivers μου λέει οτι δεν βρίσκει ένα αρχείο που λέγεται windows co installer. Καθρεφτες ρεεεεε!!
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 Μιχάλη,στην πρώτη περίπτωση που είχες πρόβλημα με το PHD , αφου συνδέσαμε τους υπολογιστές μας με απομακρυσμένη σύνδεση, διαπιστώσαμε και οι δυο οτι δεν είχες καν εστιάσει την κάμερα σου σε άστρο, και οτι το άστρο που νόμιζες οτι είχες μαρκάρει με τον σταυρό,ήταν θόρυβος ή pixel.Επομένως δεν έφταιγε το PHD, ή το καλώδιο ST4 ή η κάμερα, ή οτι άλλο.Όμως δεν είδα να το αναφέρειςστο φόρουμ στους αστρόφιλους που σε βοήθησαν. Στην 2η περίπτωση,σου εγκατέστησα με επιτυχία τους drivers στον υπολογιστή σου με απομακρυσμένη σύνδεση υπολογιστών.Μου ανέφερες όμως οτι μόλις δημιούργησες νέο προφίλ χρήστη στον υπολογιστή σου, ο υπολογιστής σου δεν αναγνώριζε την κάμερα.Αφού απεγκαταστήσαμε πλήρως τους οδηγούς της προηγούμενης εγκατάστασης, έγινε και πάλι σωστά η εγκατάσταση.Δεν αναφέρες ομως πουθενά οτι δημιούργησες νέο προφίλ χρήστη στον υπολογιστή σου. Στην 3η περίπτωση, όπου αναφερεις οτι κάθε φορά που βάζεις το καλώδιο USB στην θύρα USB του υπολογιστή σου, σου κάνει εγκατάσταση,σου το έχω πεί τουλάχιστον 3 φορές οτι αυτο συμβαίνει σχεδόν με όλα τα περιφερειακά, και οτι στην θύρα USB που έκανες την εγκατάσταση του υλικού,εκεί θα το βάζεις κάθε φορά.Διαφορετικά ναί, θα σου κάνει εγκατάσταση σε κάθε θύρα, είτε είναι USB stick, είτε εκτυπωτής, είτε ότι άλλο.Και αυτό, πρίν παρουσιαστεί αυτό το θέμα. Σχετικά με την σύνδεση στήριξης και QHY-5, για να κάνεις οδηγήση δεν χρειάζεσαι το EQMOD ούτε κάποιο άλλο καλώδιο ή σύνδεση.Χρειάζεσαι οτι έχεις, δηλαδή το PHD, το καλώδιο ST4, και το καλώδιο USB. Πιστεύω οτι το πρόβλημα το προκαλεί η απειρία σου στους υπολογιστές, και αυτό δεν είναι κακό.Απλά, θα σε βοηθήσει περισσότερο κάποιος, αν είσαι πιο συγκεκριμένος σε αυτα που γράφεις. Μάλλον έχεις μπλοκάρει ξανά κάποια θύρα USB με τις αλλαγές των θυρών που έκανες.Θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί σου την Τρίτη στις 20:00. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Φιλικά, Νίκος
michael497 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 Την οδηγητικη κάμερα την έβαλα πάλι στην ίδια θύρα USB που είχαμε κάνει την εγκαταστάση των drivers, αφού μου είχατε πει να την βάζω στην ίδια θύρα. Για αυτο αναφέρω αυτο το πρόβλημα. Καθρεφτες ρεεεεε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα