B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 Μιας και πλέον μετακόμισα μόνιμα (μάλλον) στη πατρίδα μου, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει Ερασιτέχνης Αστρονόμος στο Αγρίνιο και στις γύρω περιοχές...που να ενδιαφέρεται για εξορμήσεις/αστροσυζητήσεις! Με έχει φάει η μοναξιά σε αυτή την ενασχόληση εδώ.Η Πάτρα που έχει σημαντικό πυρήνα πέφτει λίγο...ακριβά για συχνές βόλτες. Άγγελος Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 Άγγελε δες λίγο εδω Astrovox-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ Και όταν φτιάξουν καμιά υπόγεια ζεύξη θα μπορώ κι εγω.. εως τότε μπορούμε να κανονίζουμε καμιά Ασέληνη βράδια σε κανένα βουνό της Ηπείρου. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2011 Βασίλη, εγώ είμαι μέσα αν κανονιστεί εξόρμηση προς Ήπειρο, τώρα που ανοίγει ο καιρός.Θα συνδυαστεί με ταξιδάκι στα όμορφα χωριά της περιοχής, και με τον πολύ σκοτεινό ουρανό των βουνών της Ηπείρου... Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα