csot Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Τα παρακάτω βιβλία ήταν μέρος της επιστημονικής μου βιβλιοθήκης εδώ και χρόνια. Όσες από τις αγγλικές εκδόσεις δεν πουληθούν θα μπουν την άλλη εβδομάδα στο Astromart. Μπορείτε να τα πάρετε μεμονωμένα ή όλα μαζί με €160. Τα ταχυδρομικά επιβαρύνουν εσάς. Όποιος τα κλείσει πρώτος τα παίρνει. Email csot@otenet.gr Τίτλος: Ο χαρακτήρα του Φυσικού κόσμουΣυγγραφέας: Richard FeynmanΕκδόσεις: ΠΕΚΚατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €5 Τίτλος: Το ΧάοςΣυγγραφέας: Ivar EkelandΕκδόσεις: Τραυλός – Κωσταράκη (Σειρά Dominos)Κατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €5 Τίτλος: ΚοσμογραφήματαΣυγγραφέας: Γιώργος ΓραμματικάκηςΕκδόσεις: ΠολιςΚατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €10 Τίτλος: Η Δημιουργία – Ένα γοητευτικό ταξίδι στο χώρο της επιστήμης από τα κουαρκ ως την αυτογνωσίαΣυγγραφέας: P.W. AtkinsΕκδόσεις: Πανεπιστήμιο OxfordΚατάσταση: ΚαλήΤιμή €5 Τίτλος: The New AstronomyΣυγγραφέας: nigel henbest & Michael martenΕκδόσεις: CambridgeΚατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €20 Τίτλος: Starry Room – Naked eye astronomy in the Intimate UniverseΣυγγραφέας: Fred SchaafΕκδόσεις: WileyΚατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €10 Τίτλος: The Planet Mars – A History if Observation & DiscoveryΣυγγραφέας: William SheehanΕκδόσεις: University of ArizonaΚατάσταση: καλή καταπονημένο εξώφυλλο - HardbackΤιμή €15 Τίτλος: Practical Astronomy – A user-friendly handbook for sky watchersΣυγγραφέας: H. Robert MillsΕκδόσεις: AlbionΚατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €10 Τίτλος: The Handy Space Answer Book – 1200 of the most probing questions in the universe answered withinΣυγγραφέας: Philip Engelbert and Diane L. DupuisΕκδόσεις: Visible InkΚατάσταση: ΆριστηΤιμή €20 Τίτλος: History of Astronomy – An encyclopediaΣυγγραφέας: John Lankford (Editor)Εκδόσεις: GarlandΚατάσταση: Άριστη - HardbackΤιμή €30 Τίτλος: Lost Moon – The perilous voyage of Apollo 13Συγγραφέας: Jim Lovell & Jeffrey KluggerΕκδόσεις: Houghton MifflinΚατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €15 Τίτλος: Seeing the Sky – 100 projects, activities & explorations in AstronomyΣυγγραφέας: Fred SchaafΕκδόσεις: WileyΚατάσταση: Πολύ καλή - HardbackΤιμή €15 Τίτλος: Telescopes and Techniques – An introduction to practical astronomyΣυγγραφέας: C.R. Kitchin, Patrick Moore (Editor)Εκδόσεις: SpringerΚατάσταση: Πολύ καλήΤιμή €20 Χρίστος "WorkaholiC" ΣωτηρόπουλοςΕθνικός Συντονιστής για τους Αστρονόμους Χωρίς Σύνορα & για τους Αστρονόμους των ΠεζοδρομίωνΈφορος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Σ.Φ.Α.Κ.http://www.sfak.org Facebook: www.facebook.com/groups/sfakorg
ισιοδος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Γειά σου φίλε Αστρόφιλε Σχετικά με τα βιβλία... επιθυμώ να αγοράσω τέσσερα(4) βιβλία από την λίστα σου.Συγκεκριμένα-1)Ο χαρακτήρα του Φυσικού κόσμουΣυγγραφέας Richard Feynman -2) Το ΧάοςΣυγγραφέας Ivar Ekeland -3) Η Δημιουργία Ένα γοητευτικό ταξίδι στο χώρο της επιστήμης από τα κουαρκ ως την αυτογνωσίαΣυγγραφέας P.W. Atkins -4) Telescopes and Techniques – An introduction to practical astronomyΣυγγραφέας C.R. Kitchin, Patrick Moore (Editor) Επικοινώνησε μαζί μου < jd@sch.gr >Με εκτίμιση ισίοδος
boofy Θ.Κ. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 Ο Feynman νομίζω δημοσιοποιεί και ορισμένες εκδόσεις του στο διαδίκτυο. Για τον ίδιο λέμε?? eL NiNo www.pandorawebdesign.co.uk
sergios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 Ο Feynman ήταν ένας από τους μεγαλύτερους φυσικούς του περασμένου αιώνα και ένας ακόμα μεγαλύτερος εκπαιδευτικός. Δυστηχώς δεν έφτασε την εποχή του διαδικτύου γιατι πέθανε το 1988. Παρ'όλα αυτά η πειρατεία υπάρχει και στα βιβλία άρα πολύ πιθανόν να βρεις κάτι στο διαδίκτυο.
boofy Θ.Κ. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2005 Νομίζω πως έχεις δίκιο. Έχω κατεβάσει pdf αρχεία με τίτλο: The_feynman_lectures_on_physics. Παρ' όλα αυτά δεν έχω καταφέρει να διαβάσω κανένα. Πάντως θεωρώ πως αξίζει να ψάξει κανείς σε p2p network με το παραπάνω keyword. eL NiNo www.pandorawebdesign.co.uk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα