eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Παιδιά ρίξτε μια ματιά σε αυτή την αγγελία:http://www.astrobuysell.com/uk/propview.php?view=44352Με ενδιαφέρει ο Klee 2.8X. Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για τον 2Χ Orion shorty (ίδιος με τον Celestron Ultima) ή τον BC&F 4X (4 στοιχείων, "κόπια" του powermate); Έχω ήδη μιλήσει με τον πωλητή και η τιμή είναι ίδια και για Ελλάδα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον θα κάνω εγώ την πληρωμή και για τους τρεις barlow και όταν με το καλό παραλάβω κανονίζουμε την ανταλλαγή: 110 GBP είναι περίπου 128 ευρώ (ισοτιμία του paypal) που αντιστοιχούν σε περίπου 42 ευρώ για κάθε barlow. Φυσικά όταν γίνει η συνάντηση για την ανταλλαγή θα έχω μαζί μου αντίγραφα και print-out όλης της συναλλαγής στο paypal.Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ας στείλουν ένα πμ!Ευχαριστώ,Ηλίας.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Βρέθηκε ενδιαφερόμενος για τον BC&F. Αν βρεθεί κάποιος και για τον Orion "κλείσαμε"
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Κλείσαμε και προχωράω στην παραγγελία! Μιχάλη και Μανώλη ευχαριστώ και θα ενημερώσω μετά την παραλαβή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις