Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

weird_eyes.jpg

Ματακια και αγιος ο θεος :cheesy:

Και εξηγω γιατι ](*,)

Σε δυο-τρεις αβατ εχει δειξει ο Ηλιας (raxxla) το excalibrator που φαινεται αρκετα καλο και εχει την λογικη του g2v.Αφου λοιπον φτιαξαμε μια φωτο διπλα διπλα με μια αλλη που ειχε κανει ο Γιωργος (gvidos) με g2v ειδαμε διαφορα στην αποδοση.Επειδη μας αρεσαν και οι 2 εκδοσεις μπηκαμε στο net να δουμε απο αλλους τι αποδοση ειχαν δωσει (ο στοχος αν θυμαμαι καλα ηταν ο M13).

Βρηκαμε και βγαλαμε στην ακρη τις καλυτερες απο πολυ καλους αστροφωτογραφους οπως επισης και απο επαγγελματικα αστεροσκοπεια.Ο καθενας ειχε κανει οτι του καπνισει και δεν υπηρχε στανταρντ.

Εκει για αλλη μια φορα καταλαβα οτι καλυτερα να βλεπω 2-3 φωτο καλες απο το νετ και να βγαζω δικο μου συμπερασμα για το ποια χρωματικη αποδοση θα δωσω στις αστροφωτο μου παρα να ασχοληθω με g2v και ιστοριες.

Επισης για να φερω την ισορροπια κατα την επεξεργασια αναμεσα στα καναλια κοιταζω παντα το ιστογραμμα και προσπαθω να τα φερω να ειναι ιδια οσο μπορω σε συνδιασμο με το γουστο μου και φυσικα το μαυρισμα του background (ουτε πρασινο ουτε μπλε ουτε κοκκινο).

rs20_histogram_rgb1.jpg

Δημοσιεύτηκε

Ακριβώς αυτό που λέει ο Άγγελος.

Όταν η φωτογραφία είναι "artistic" ο καλλιτέχνης δίνει ότι χρώμα θέλει (σε επιτρεπτά όρια πάντα). Όταν είναι καθαρά για επιστημονικούς σκοπούς τότε ναι αξίζει το g2v, αν και δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σε αυτό.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης