nik71 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Γειας σας παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω τους συγκεκριμενους zoom σε τελευταια εκδοση MARK III τους λενε και να τους βαλω πανω στο δυοφθαλμιο ...αλλα εχω ακουσει για την παλια εδοση οτι επειδη ειναι πολλοι χοντροι βρισκουν στο μετωπο η στο κλεισιμο του δυοφθαλμιου για να δεις δεν φθανουν να "μπουν" και τα 2 ματια στα προσοφθαλμια να δουν λογο των διαμετρων τους Τους καινουργους στην τελευταια εκδοση τους εχει δοκιμασει κανεις μαζι?ξερει να μου πει κανεις.Ευχαριστω Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
kostasigou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Φίλε μου γεια σου. Τους χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους και την άνετη χρήση τους. Μου παρουσιάστηκε όμως τελευταία ένα πρόβλημα με τον εστιαστή.Εχω το DOB 10'' με τον crayford που είχε πάνω του. Δεν μου κρατά την εστίαση, ολισθαίνει λόγω βάρους και παρόλο που έσφιξα τις βίδες και το αλεν που έχει στην μέση του συστήματος δεν έγινε τίποτε και αναγκάστηκα να παραγγείλω άλλον.Ειλικρινά δεν ξέρω αν οφείλεται στο βάρος του συστήματος ή στην χρήση. Το ψάχνω. Κάθε πληροφορία ή υπόδειξη ευπρόσδεκτη.Φιλικά Κώστας.
nik71 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Κωστα το προβλημα μπορει να προηλθε απο αυτο δεν ξερω πιθανον το δικο μου ακομα δεν εχει τετοιο θεμα ακομα,βεβαια του βαζω ελαφρα προσοφθαλμια.Στο δικο σου οταν βλεπεις μεσα απο τα θηρια τα ματια σου φθανουν μεσα σ'αυτα η μηπως μενουν λιγο προς τα εξω,εννοω προς το κλεισιμο του δυοφθαλμιου προς το τερμα Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
kostasigou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Στην παρατήρηση τα φρύδια μου ίσα που ερχονται σε επαφή με τα λαστιχένια προεκτάματα.Πάντως για μένα είναι άνετα στην χρήση .
nik71 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Ok ευχαριστω για τις πληροφοριες Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα