rama Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 Ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι διακοπές μου, κι εγώ σκέφτομαι αν θα πάμε ξανά στον Πάρνωνα το επόμενο Σαββατοκύριακο.Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον για εξόρμηση?Δεν έχω καμμία ένδειξη ακόμα για το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός, απλά διερευνώ το ενδιαφέρον από τους συνήθεις υπόπτους...
quendi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 Πατρινοι παντως γιοκ για Παρνωνα τον Σεπτεμβρη λογω εξεταστικης Θα τα πουμε στο συνεδριο Αγγελε.. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
aristarchus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2005 Αγγελε, Οι ημερες που ειναι ευνοικες ειναι απο 31/08 μεχρι 06/09 .... φυσικα εγω ειμαι μεσα και θα κανω κατι απο την ερχομενη εβδομαδα (Τεταρτη και μετα). Τωρα που μιλαμε για τον Παρνωνα, θα υπαρχει ολοσελιδο αφιερωμα στον Αγιο Ορο απο το S&T (τευχος Νοεμβριου/2005). Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Παναγιώτης_ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2005 Καλησπέρα σε όλους,Αν τελικά κανονιστεί κάτι πάλι για Πάρνωνα στις αρχες του Σεπτέμβρη, θα χαρώ πολύ να έρθω και εγώ (ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω και να μην έχω πάλι αναποδιές...) μια και δεν τα κατάφερα στις εξορμήσεις του Ιουλίου και Αυγούστου. Θα ήθελα πολύ να ζήσω αυτή την εμπειρία
angelos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Παρασκευή 2/9 ή Σάββατο 3/9 θα είναι κανείς στον Πάρνωνα? Φιλικά, Angelos
Michalis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Πολύ θα ήθελα να έρθω, αλλά δυστηχώς έχω να πάω σε 2 γάμους ... Συνολικά μετράω 6 αυτό το καλοκαίρι. (Τα νεύρα μου.. ) Υπάρχει πιθανότητα να ξαναγίνει εξόρμηση τον Οκτώβριο ?? Μάλλον τότε θα είμαι ελεύθερος, επιτέλους ... Πρέπει να δοκιμάσω και το 10" στον Πάρνωνα πρίν πιάσουν τα χιόνια! Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
rama Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Για τον Οκτώβριο, δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα καθώς ο καιρός είναι ο καθοριστικός παράγων. Μάλλον δύσκολο το βλέπω πάντως καθώς όλοι πλέον θα έχουν επιστρέψει και στην ρουτίνα της ζωής και δεν θά μπορούν να ξεφύγουν εύκολα.Πάντως για το ερχόμενο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο 2-4 Σεπτεμβρίου από όσο γνωρίζω έχει ήδη σχηματιστεί ικανοποιητική ομάδα για εξόρμηση στο βουνό.
takis63 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Φίλοι, όσοι θέλετε να έλθετε Πάρνωνα αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε πρόγνωση καιρού. Άν δεν είνια ικανοποιητική θα συμβούλευα να μην το επιχειρήσετε. Είμαι Τρίπολη και σήμερα είχε μεγάλη καταιγίδα με πολλούς κεραυνούς, ενώ στη Σπάρτη δεν έβρεξε καθόλου. Στο βουνό τα πράγματα θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολα. Τάκης Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
aristarchus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Τακη, Ισως απο Δευτερα απο οτι βλεπω με τις προβλεψεις. Κριμα! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Απ' ότι βλέπω θα επικρατούν οι ίδιες άστατες συνθήκες όπως το Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Ούτε μετά τη Δευτέρα προβλέπεται βελτίωση!
rama Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 Φίλοι ερασιτέχνες,τελικά ο συνδυασμός του καιρού και της κούρασης της προσαρμογής μετά τις διακοπές οδηγεί στην απόφαση να μην πάει αρκετός κόσμος από Αθήνα στον Πάρνωνα.Αναλόγως του καιρού μάλλον θα γίνει παρατήρηση την Παρασκευή ή / και το Σάββατο σε άλλες πιό κοντινές περιοχές, προκειμένου να μην υπάρχει δέσμευση για όλο το ΣαββατοΚύριακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα