pleiadian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 Καλησπέρα, Πωλείται το παρακάτω set για ενεργειακή αυτονομία στην ύπαιθρο. To σετ έχει αγοραστεί αποτον ziorange και έχει χρησιμοποιηθεί σε μια εξόρμηση απο μένα, 6-7 στο σύνολο(λίγοι κύκλοιεκφόρτiσης).Είναι μια πολύ πρακτική κατασκευή που μεταφέρεται εύκολα αλλά δυστυχώς μετην QHY9 CCD και macbook πάνω δεν με βγάζει οπότε θα πρέπει να αναβαθμίσω και εγώ μετην σειρά μου σε γεννήτρια. Το σετ αποτελείται απο τα παρακάτω: 1)Μπαταρία αυτοκινήτου 12 V , 62Ah2)Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου 12 V3) Inverter DC / AC 12V dc to 220v ac 300w4)Πρακτική θήκη μεταφοράς μονταρισμένη να χωράει την μπαταρία, καλώδια και το inverter με έξοδο σε δύο θηλυκά βύσματα μπαταρίας αυτοκινήτου!5) Καλώδιο με κροκοδειλάκια από την μία και θηλυκό βύσμα από την άλλη για τις απαραίτητες συνδέσεις και καλώδιο 5m προέκταση θηλυκό/αρσενικό Τιμή: 80 euro Επικοινωνία με PM παρακαλώ.
michael497 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 Εχω στειλει μηνυμα..... Καθρεφτες ρεεεεε!!
pleiadian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 To power tank είναι υπό κράτηση για τον Μιχάλη.
just_jim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2011 Δωθηκε η υπαρχει ακομα?? Να δουμε ποτε θα ξαναδουμε σκοταδι.... Ριμαδα φωτορυπανση...
pleiadian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Έχει πουληθεί στον Μιχάλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα