Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Τα καναλια η αλλιως chatrooms υπαρχουν στο IRC και οχι στο mirc το οποιο απλως ειναι ενας απο τους πολλους IRC clients,συνεπως δεν εχει νοημα να λες στο mirc αλλα τον IRC server η το IRC δικτυο στο οποιο υπαρχει το καναλι.

Ενημερωτικα παντως παλιοτερα εγινε μια προσπαθεια (και απο τον υποφαινομενο) για σταθερη παρουσια στο grnet στο καναλι astrovox η οποια δυστυχως δεν ευδοκιμησε.Το καναλι υπαρχει ακομα registered στο grnet.Παντως,αν υπαρχει ενδιαφερον τωρα που περασε το καλοκαιρι δεν ειναι ασχημη ιδεα να το αναζωογονησουμε.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

Geia xara!

Ean sas xreiazete kapoios na krataei to kanali egw euxaristws tis eleu8eres mou wres mporw na mpainw kai na menw me tous xrhstes kai na tous dinw plhrofories ma akoma kai na tous kratw parea.

Bebaia, 8a mporw na boh8hsw kai me problhmata hardware/software (leitourgika systhmata(linux eidikotera), prog/ta(astronomias kai mh) gia auta, diktya, ru8miseis kai o,tidhpote allo xreiastei kai jerw na syneisferw), pera apo o,tidhpote exei na kanei me astronomia ( an kai jerw liga pragmata, 8a prospa8hsw kai se auto to tomea ).

Einai yperoxh idea, mias kai yparxei omws pws kai den exei kinhsh ? To'xoun parathsei ?

An einai, na arxisoume na mazeuomaste.

#astrovox se GrNet eipate ?

Emena proswpika count me in gia to kanali.

Filika,

~Andreas

Δημοσιεύτηκε

Δεν εμφανίζεται στη λίστα αν δεν είναι κανείς μέσα. Μπορείς πάντως να μπεις γράφοντας

/join #astrovox

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Οποτε ειμαι στο ιντερνετ ειμαι και μεσα.... αλλα ειμαι συνεχεια μονος μου.... Μηπως φταίνε οι ςρες που μπαινω.. Μετά τις 2 το βράδυ μπαινω...

#astrovox είπαμε?

dreamers and not, do not lower the head...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης