nio22 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 παιδες καλησπερα!!!γραφω 5:30 το ξημερωμα γιατι ειδα κατι που με παραξενεψε!!!!βρισκομαι στον πειραια και αφου χαζευω στην ταρατσα μου!!!με τα απο μια βολιδα που περασε μπροστα απο τον πολικο αρκετα λαμπρη.....με τα απο λιγο με κατευθηνση βορειοδυτικα προς νοτιοανατολικα περασε κατι!"?"οχι με πολυ μεγαλη ταχυτητα αλλα μεγαλυτερη των αεροπλανων απο αυτη που βλεπω συνηθως.....το περιεργο ηταν 1) οτι το φως που ειχε ηταν λευκο 2)αναβοσβηνε ανα τακτα χρονικα διαστημα περιπου 1 με 2 δευτερα(δικος μου υπολογισμος) 3)ητανε καθετο (φωτιζε προς τα κατω)....και να πω και το αλλο κουφο δεν ξερω αλλα δεν επρεπε αφου περασε να εχει ηχο απο τους κινητηρες εγω δεν ακουσα τιποτα!!!!!το θεμα εναι οτι σιγουρα δεν ηταν δορυφορος(και σιγουρα οχι ο iss το εχω δει πολλες φορες)... οσα χρονια ασχολουμαι με την αστρονομια πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο!!!!!ελπιζω να το ειδε και κανενας αλλος αστοβοξιτης!!!!!παιδες σας παρακαλω επειδη κατι τετοια ειναι τροφη ξερετε γιατι!!!!σας παρακαλω ας απαντηση καποιος που το ειδε η αν εχει δει κατι παρομοιο στο παρελθον...δεν θελω να ξεκινηση καμια ουφολογικη κουβεντα!!!ευχαριστω!! meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Astrosiami Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Καλημέρα και από εμένα, Να ενημερώσω πως παρόμοια αντικείμενα παρατήρησα και εγώ (5-6) όταν ήμουν στην Άνδρο! Πραγματικά δεν ήταν εμπορικά (επιβατικά) αεροπλάνα, μιας και πετάνε πολύ χαμηλότερα και βέβαια έχουν τα διακριτικά χρώματα (κόκκινο-πράσινο).. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα που είδα, εξέπεμπαν συνεχές άσπρο φως..προφανώς θα πρόκειται για κάποια αεροπλάνα που πετάνε σε μεγάλα υψόμετρα!!! Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι επ' αυτού, ας μας πει!! Συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, ο άνθρωπος κάτω απ'' το φεγγάρι να έχει μια θέση στον ήλιο. Ανώνυμος
Efstathios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Εξήγησε λίγο καλύτερα το οτι ήταν κάθετο, τι εννοείς ακριβώς, οτι έβλεπες κάποια δέσμη φωτός προς τα κάτω? Επίσης ποιό φώς αναβόσβηνε, το λευκό? Και ήταν αυτό που έβλεπες κάθετα? starrynights.blog
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 εχετε υποψη οτι υπαρχουν και μικρα ιδωτικα αεριοθουμενα και ελικοφορα αεροπλανα στα οποια τα φωτα τους δεν εχουν την μακρυα διαταξη που εχουν τα φωτα π.χ. ενος 737 (οταν τα κοιτας απο κατω), η ταχυτητα τους ειναι πιο μεγαλη απο αυτη ενος εμπορικου αεροσκαφους (σε αρκετα απο αυτα ειδικα τα αεριοθουμενα) και ο ηχος του κινητηρα τους δεν ειναι τοσο δυνατος οσο ενος επιβατικου αεροσκαφους για να ακουστουν απο το ιδιο υψομετρο και ειδικα απο την φασαρια της πολης. τελος στην ΤΜΑ της αθηνας γινεται ενας ψιλοπανικος απο αεροδιαδρομους δυο εκ των οποιον περνανε πανω απο τον πειραια. αποψη μου ειναι οτι αυτο που ειδες ειναι ενα ιδιωτικο αεροσκαφος. Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Bi2L Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 (off topic αλλά φτιάξτε τον τίτλο, επίσης το Ελληνικό ερωτηματικό είναι αυτο ; ) Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
nio22 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 thanks κωστα για την απαντηση!!!!!!!ρε βασιλη τι να φτιαξω τον τιτλο και τι να γραψω!!!!ιπταμενο αντικειμενο αγνωστου ταυτοτητας(δεν νομιζω)καλυτερα ο τιτλος να εχει ενα απλο ερωτιματικο ας ειναι και το αγγλικο!!!!ευχαριστω meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα