ikoms Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Γιώργο λυπάμαι πραγματικά. Αλλά εσύ να είσαι καλά και να έχεις την υγεία σου. Sequence Generator Pro v2.3, Pixinsight 1.8
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Κρίμα Γιώργο, απίστευτη ατυχία! Όμως εσύ να 'σαι καλά και καλή συνέχεια με την αστροφωτογραφία. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2011 Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! Τι αλήτες ρε...Κρίμα βρε Γιώργο!!! Δεν το πιστεύω!!!! Λυπάμαι πολύ για ότι έγινε... Χαίρομαι που τουλάχιστον δεν τους συνάντησες όταν συνέβαινε γιατί μπορεί να είχαμε και χειρότερα... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Εγώ θα πρότεινα να σβηστεί άμεσα όλο το νήμα. Σε περίπτωση που ψάξει ο κλέφτης να βρει τί είναι αυτό το πράγμα που έκλεψε θα πέσει εδώ μέσα και εάν το δει δεν θα κάνει κάποια κίνηση μέσω του forum. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Μάνο είναι τόσο Λοβοτομημένα κάτι τέτοια άτομα όπου ούτε καν θα κοιτάξουν να δουν τι κάνει... άσε που μπορεί να κατέληξε στα χέρια κανενός Πακιστανού! Για να καταλάβεις τι μυαλό έχουν κάτι τέτοια καμένα άτονα (λίγο άσχετο το παράδειγμα αλλά δεν πειράζει) προχθές το μεσημέρι είχαμε αέρα 5-6 μποφόρ, και ενώ είχαμε πρόγνωση καιρού για καταιγίδες, οι Λοβοτομημένοι Εμπρειστές πήγαν και έβαλαν περισσότερες απο 10+ φωτιές σε όλη την Κέρκυρα, ευτυχώς εσβησαν, αλλά δεν είχαν δει ούτε πρόγνωση καιρού, ούτε είχαν μπει στο Internet ούτε τίποτα... απλά έκαναν αυτό που είχαν στο μυαλό τους! Κατι τέτοια άτομα απλά δεν σκέφτονται, πάνε και ότι προκύψει, για αυτό ήταν και καλύτερα που δεν τους συνάντησε στο δρόμο... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
scaff Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Βασίλη έχεις δίκιο καλύτερα που δεν τους συνάντησα γιατί δεν ξερω τι καταληξη θα είχαμε !!!!!! παντως bill συγνωμη για την αναστατωση ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα , να εχουμε την υγεια μας και να αστροφωτογραφιζουμε. ολα τα υπολοιπα διορθωνονται. φιλικαγιωργος ATLAS TEAM OBSERVATORYhttp://atlasobs.blogspot.gr/
SV1EDO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Γιώργο λυπάμαι για ότι σου συνέβει.Θα σου πρότεινα πάντως εάν δεν έχεις κάνει δήλωση κλοπής, να κάνεις.Αυτό το λέω διότι πρίν από ένα περίπου μήνα έπεσα και έγω θύμα κλοπής στο εξοχικό κατά την διάρκεια της νύχτας και μου πήραν ένα netbook, ένα laptop,μία Olympus με τρείς φακούς, δύο κινητά, μία βαλίτσα αλουμινίου με προσοφθάλμιους,Smartquider, χειριστήριο της βάσης, qhy6 και λοιπά εξαρτήματα και τέλος το αυτοκίνητο.Όλα αυτά την ώρα που κοιμόμουν με την κόρη μου και την σύζυγό μου.Ευτυχώς δεν καταλάβαμε τίποτα και είμαστε όλοι καλά.Το ενδιαφέρον της όλης ιστορίας είναι ότι το βαλιτσάκι με τα διάφορα αστρονομικού ενδιαφέροντοςαντικείμενα καθώς και τα χαρτιά μας και ότι άλλο δεν τους ήταν χρήσιμο, τα βρήκαμε πεταμένα50 μέτρα πιό κάτω, σε κάτι χόρτα κάτω από ένα δέντρο στο σημείο δηλαδή που κάνανε το ΄ξεκαθάρισμά΄. Με αυτό το σκεπτικό αν κάποιος βρεί το βαλιτσάκι σου και το παραδώσει στην αστυνομία ίσως να έχει μέσα τα άχρηστα για αυτούς αλλά χρήσιμα για εσένα αντικείμενά σου.Εύχομε να βρείς κάποια άκρη. Το νού μας συνάδελφοι γιατί αγρίεψε το έργο. Υ.Γ. Στην δική μου περίπτωση τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν πακιστανοί γιατί το αυτοκίνητοενεπλάκη σε ατύχημα, με αυτό το τρόπο βρέθηκε, και η περιγραφή των μαρτύρωνοδηγεί στο συμπέρασμα της καταγωγής των δραστών. Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα