pitsosds Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2011 Όσοι παρατηρούν από το νησί Ρόδος στα Δωδεκάνησα παρακαλούνται να το δηλώσουν στο θέμα με σκοπό την οργάνωση μίας ομάδας και αργότερα μίας συνάντησης.Ευχαριστώ
planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2016 Βρίσκομαι στη Ρόδο και για μερικές μέρες ακόμη. Αν κάποιος παρατηρητής βρίσκεται εδώ και θέλει να πάμε για καμιά παρατήρηση, να το πει. Δεν έχω τηλεσκόπιο εδώ. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
bstavlas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2016 Καλησπέρα ,πόσες μέρες θα είσαι στο νησί μας; Έχει και καλό καιρό για να κανονίσουμε κάτι . Celestron Lcm 114 Baader Hypperion 8 mm Baader Hypperion 31 mm AsPlosl 25mm -9 mm Televue Barlow x 2
bstavlas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2016 Εάν έχετε χρόνο αύριο προμηνύεται καλή μέρα ... Άντε να βρεθούμε επιτέλους ρε stadaik Celestron Lcm 114 Baader Hypperion 8 mm Baader Hypperion 31 mm AsPlosl 25mm -9 mm Televue Barlow x 2
planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Είναι κι ένας φίλος από δω που ψιλοασχολείται και θέλει αλλά δε μπορεί Παρασκευή- Σάββατο. Εγώ μπορώ και καθημερινές αλλά όχι μέχρι πολύ αργά. Έχει κανείς κάνα dob; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
stadaik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Φυσικα...το 12αρι που ειχε ο Δημητρης εχει εδρα την Ροδο. . Αλλα δεν ξερω για σημερα. Μαλλον θα παω για ποτο.
bstavlas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Το ποτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα... παίζει μπόλικη συννεφιά Τι θα λέγατε για αύριο ή μεσοβδόμαδα ; Celestron Lcm 114 Baader Hypperion 8 mm Baader Hypperion 31 mm AsPlosl 25mm -9 mm Televue Barlow x 2
stadaik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 Ναι το εχει γυρισει ο καιρος. Εγω μεσοβδομαδα δεν εχω προβλημα. Αλλα το meteo εχει μεχρι στιγμης αντιθετη γνωμη
bstavlas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 Τα καταφέραμε να βρεθούμε , Πήγαμε σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία στη Νότια Ρόδο που μας βρήκε ο Κρητικός φίλος planetman με τη βοηθεια του φίλου Βασίλη... Ο ουρανός πολύ σκοτεινός αλλά η υγρασία του νησιού δεν μας έκανε την χάρη με αποτέλεσμα από τις 11 , μετά από μόλις 3 ώρες παρατήρησης το καημένο το Schmidt να είναι μούσκεμα ... Με τα παιδιά θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες μέρες, οπότε όποιος είναι Ρόδο και θέλει να βρεθούμε ας μας στείλει ένα μήνυμα ... Celestron Lcm 114 Baader Hypperion 8 mm Baader Hypperion 31 mm AsPlosl 25mm -9 mm Televue Barlow x 2
planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 Πολύ καλός ο ουρανός της νότιας Ρόδου αλλά πιάσαμε υγρασία γρήγορα. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα