Heal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι πολλοί φίλοι ξεκινούν την ενασχόλησή τους με την Αστρονομία μέσα από τις σελίδες του Astrovox. Ο αρχικός όμως ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει σε περιττά έξοδα, κόπο, λανθασμένες επιλογές και να αποθαρρυνθεί ο επίδοξος παρατηρητής του ουρανού, εγκαταλείντας το hobby. Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει ένα από τα πιο χρήσιμα άρθρα που έχω βρει. Δημοσιεύτικε στο τεύχος Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2004 του Skynews από τον Alan Dyer. Πιστεύω πως οποιοσδήποτε θέλει να μπει στο παιχνίδι της παρατήρησης του ουρανού πρέπει να το διαβάσει! http://www.skynewsmagazine.com/PDF/10steps.pdf
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 "Πες" τα χρυσόστομε!!!
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Ηλία, διάβασες καλά τη 10η οδηγία?????? "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Heal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 O Hlias exei perasei to stadio tou stargazer kai isws exei xrono kai xrima gia spatali (gia poly kali mas tyxi pou apolamvanoume tis fotografies tou)
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Κώστα, την ευχή μου!!! Με γλύτωσες από τη σύγχυση!!! (τα χιουμοριστικά βέλη του Σοφού λόγιου!!! )
Heal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 Σύντομα θα έχουμε το άρθρο μεταφρασμένο στα Ελληνικά για ακόμη ευκολότερη ανάγνωση.
maxplanck Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 Xα,χατο πρώτο που έκανα ήταν να παραβώ τους ... μισούς κανόνεςτο δεύτερο να ... αδιαφορήσω για τους άλλους μισούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα