astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Καθόλου μπέρδεμα. Κρατάς την DSLR σου που κάνει για deep sky ή Σελήνη με ευρύ πεδίο. Για φωτογράφιση υψηλής μεγέθυνσης Σελήνης/πλανητών πρέπει να πάρεις ή την philips ή μια εξειδικευμένη πλανητική κάμερα με την πρώτη να είναι πολύ φτηνή και δοκιμασμένη. Απλά πράγματα «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Σε ευχαριστώ . Όπως λέει ο Ανδρεας ξεκίνα με τη DSLR . Πάρε κάποια CCD webcam για πλανητικη για να μπορέσεις αργότερα να τη τροποποιησεις και να σου χρησιμευσει και για οδηγητικη καμερα . Και με μια τροποποιημενη για μακρες εκθεσεις CCD webcam μπορεις να φωτογραφισεις βαθυ ουρανο αλλα καλυτερα να πας σε μια πιο εξιδικευμενη CCD για βαθυ ουρανο παλι . Βρες μια SPC 880 που ειναι φθηνη και ξεκινα πλανητικη . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 μπέρδεμα μου φαίνετε θα ξεκινήσω και πάλι το ψάρεμα θα πρέπει να βρω έναν να μου τα δήξει αυτά γιατί από ότι κατάλαβα είναι λίγο μπέρδεμα η όλη φάση.... Εκει στη Δραμα εχετε ενα Συλλογο . Δε ξερω αν εχεις ελθει σε επαφη μαζι τους .Μαλιστα 3 παιδια ειναι και Ολυμπιονικες οποτε θα σε κατατοπισουν . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
rofos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.....βολιώτη ξέρεις κάτι γα αυτών το σύλλογο στην δράμα γιατί από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι????θα παίξω λίγο με την dslr μου και άμα δω αποτελέσματα και μου αρέσει θα προχωρήσω και παρακάτω JUST FOR FUN......
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Αυτο βρηκα http://gym-nikif.dra.sch.gr/efimerida/3o%20teyxos/pigasos/index.htm Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
rofos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2011 http://thetikoidramas.ning.com/ βρικα αυτο θα ερθω σε επαφη και θα δουμε thx φιλε μου JUST FOR FUN......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα