Caelum Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Από τότε που ήμουν πιτσιρικάς έβρισκα τον εαυτό μου να θέλει να γίνει Αστροφυσικός-Αστρονόμος.Σήμερα,στα 16 μου,μπροστά στην θύρα των πανελληνίων πρέπει να πάρω σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μου.Έχω κάνει μια έρευνα στο google σχετικά για σπουδές στην Ελλάδα και την μετέπειτα επαγγελματική μου αποκατάσταση,αλλά το μόνο που βρήκα ήταν σκόρπιες απαντήσεις σε σκόρπιες ερωτήσεις.Για αυτό λοιπόν θέλω να συνοψίσω αυτές τις ερωτήσεις στο forum σας, ελπίζοντας για μια ξεκάθαρη απάντηση. Μπορώ να σπουδάσω Αστροφυσική στην Ελλάδα;Πόσο ψηλό είναι το επίπεδο σπουδών εδώ;Μπορούν να μου εξασφαλίσουν μια σίγουρη δουλειά στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Ξέρει κανείς αν αυτη η δουλειά μου εξασφαλίσει έναν αξιοπρεπή μισθό;(δεν μιλάω για Ελλάδα αλλα για έξω) Tι άλλα επαγγέλματα σχετικά με την επιστήμη του διαστήματος μπορώ να σπουδάσω εδώ,τα οποία μου προσφέρουν σίγουρη δουλειά έξω με αξιόλογο μισθό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gianniscy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Από τότε που ήμουν πιτσιρικάς έβρισκα τον εαυτό μου να θέλει να γίνει Αστροφυσικός-Αστρονόμος.Σήμερα,στα 16 μου,μπροστά στην θύρα των πανελληνίων πρέπει να πάρω σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μου.Έχω κάνει μια έρευνα στο google σχετικά για σπουδές στην Ελλάδα και την μετέπειτα επαγγελματική μου αποκατάσταση,αλλά το μόνο που βρήκα ήταν σκόρπιες απαντήσεις σε σκόρπιες ερωτήσεις.Για αυτό λοιπόν θέλω να συνοψίσω αυτές τις ερωτήσεις στο forum σας, ελπίζοντας για μια ξεκάθαρη απάντηση. Μπορώ να σπουδάσω Αστροφυσική στην Ελλάδα;Πόσο ψηλό είναι το επίπεδο σπουδών εδώ;Μπορούν να μου εξασφαλίσουν μια σίγουρη δουλειά στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Ξέρει κανείς αν αυτη η δουλειά μου εξασφαλίσει έναν αξιοπρεπή μισθό;(δεν μιλάω για Ελλάδα αλλα για έξω) Tι άλλα επαγγέλματα σχετικά με την επιστήμη του διαστήματος μπορώ να σπουδάσω εδώ,τα οποία μου προσφέρουν σίγουρη δουλειά έξω με αξιόλογο μισθό; Ευχαριστώ εκ των προτέρωνβασικα επειδη ειμαι και γω 16 σκευτομουν αυτο 5 λεπτα πριν
dp297 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Από τότε που ήμουν πιτσιρικάς έβρισκα τον εαυτό μου να θέλει να γίνει Αστροφυσικός-Αστρονόμος.Σήμερα,στα 16 μου,μπροστά στην θύρα των πανελληνίων πρέπει να πάρω σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μου.Έχω κάνει μια έρευνα στο google σχετικά για σπουδές στην Ελλάδα και την μετέπειτα επαγγελματική μου αποκατάσταση,αλλά το μόνο που βρήκα ήταν σκόρπιες απαντήσεις σε σκόρπιες ερωτήσεις.Για αυτό λοιπόν θέλω να συνοψίσω αυτές τις ερωτήσεις στο forum σας, ελπίζοντας για μια ξεκάθαρη απάντηση. Μπορώ να σπουδάσω Αστροφυσική στην Ελλάδα;Πόσο ψηλό είναι το επίπεδο σπουδών εδώ;Μπορούν να μου εξασφαλίσουν μια σίγουρη δουλειά στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Ξέρει κανείς αν αυτη η δουλειά μου εξασφαλίσει έναν αξιοπρεπή μισθό;(δεν μιλάω για Ελλάδα αλλα για έξω) Tι άλλα επαγγέλματα σχετικά με την επιστήμη του διαστήματος μπορώ να σπουδάσω εδώ,τα οποία μου προσφέρουν σίγουρη δουλειά έξω με αξιόλογο μισθό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αυτό που λες....'σίγουρη δουλειά με αξιόλογο μισθό'...απλά δεν υπάρχει. Θα ξεκινήσεις με το τι σου αρέσει πάρα πάρα πολύ κ τα υπολοιπα θα έρθουν. PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
jupiter Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα των σπουδών σε αυτό τον κλάδοκάντε μία αναζήτηση πρωτού ανοίξετε νέο θέμα πιθανότατα να λύσει πολλές απορίες σας. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=170783#170783ένα που θέμα σχετικό που βρήκα και υπάρχουν και αλλα και αλλα και αλλα πολλα καλες αστροπαρατηρήσεις και σπουδές εντιτ: το θέμα σπουδών - επιλογή τομέα είναι πολυ ρευστό σε αυτή την ηλικια αλλα ακόμα και τη στιγμη που συμπληρώνεις μηχανογραφικο ψάχνεις μεταπτυχιακό κλπ κλπ εγώ θα πρότεινα να ασχοληθείτε με τα μαθήματα στο σχολείο βρείτε που έχετε κλίση και πράττετε αναλόγως. Όσο για το χρηματικό μέρος της υπόθεσης, θεωρώ (προσωπική άποψη) ότι καλο είναι να μην χαράσσετε πορεία με αυτό σαν γνώμωνα, εγγυησεις για το μέλλον δύσκολα μπορούν να δωθούν, σε πολλα θέματα. Επιλέξτε αυτό που αγαπάτε και ακριβως όπως είπε ο φίλος dp297 τα υπολοιπα θα έρθουν. scooby doobi dooo!!!!!!
Pant Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Για να γίνεις αστροφυσικός εδώ θα πρέπει πρώτα να σπουδάσεις φυσικός σε κάποιο τμήμα φυσικής και αφού πάρεις το πτυχίο, μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στην αστροφυσική ή και διδακτορικό. Όταν κάποιος σπουδάζει φυσικός σε κάποιο τμήμα φυσικής θα πρέπει να ξέρει ότι στα βασικά μαθήματα κορμού υπάρχουν πολλά μαθήματα μαθηματικών που είναι απαραίτητο κανείς να ξέρει για να γίνει φυσικός. Αυτό σου το λέω για να το ξέρεις, γιατι είμαι τριτοετής φοιτητής φυσικής και το να σπουδάζεις φυσική δεν είναι και τόσο εύκολη σπουδή. Για αυτό λοιπόν αν πραγματικά θέλεις να γίνεις αστροφυσικός πρέπει να δουλέψεις σκλήρα και να αγαπήσεις και την φυσική και τα μαθηματικά, και να μην σκέφτεσαι και τόσο τα χρήματα που θα παίρνεις. Αν είσαι καλός θα επιτύχεις και πιστεύω οτι θα πληρώνεσαι αρκετα καλά μονο αν πας στο εξωτερικό.
lllll Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2024 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2024 On 9/5/2011 at 7:02 PM, Caelum said: Από τότε που ήμουν πιτσιρικάς έβρισκα τον εαυτό μου να θέλει να γίνει Αστροφυσικός-Αστρονόμος.Σήμερα,στα 16 μου,μπροστά στην θύρα των πανελληνίων πρέπει να πάρω σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μου.Έχω κάνει μια έρευνα στο google σχετικά για σπουδές στην Ελλάδα και την μετέπειτα επαγγελματική μου αποκατάσταση,αλλά το μόνο που βρήκα ήταν σκόρπιες απαντήσεις σε σκόρπιες ερωτήσεις.Για αυτό λοιπόν θέλω να συνοψίσω αυτές τις ερωτήσεις στο forum σας, ελπίζοντας για μια ξεκάθαρη απάντηση. Μπορώ να σπουδάσω Αστροφυσική στην Ελλάδα;Πόσο ψηλό είναι το επίπεδο σπουδών εδώ;Μπορούν να μου εξασφαλίσουν μια σίγουρη δουλειά στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Ξέρει κανείς αν αυτη η δουλειά μου εξασφαλίσει έναν αξιοπρεπή μισθό;(δεν μιλάω για Ελλάδα αλλα για έξω) Tι άλλα επαγγέλματα σχετικά με την επιστήμη του διαστήματος μπορώ να σπουδάσω εδώ,τα οποία μου προσφέρουν σίγουρη δουλειά έξω με αξιόλογο μισθό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχει περάσει αρκετός καιρός ξερω αλλά τελικά τι εκανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα