Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2011 Έχω ήδη έναν και θέλω έναν δεύτερο όμοιο για χρήση στο binoviewer. Αν κάποιος τον έχει και δεν τον πολυχρησιμοποιεί, θα του προσφέρω πολύ καλή τιμή... Ευχαριστώ! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Up "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Ζητείται ακόμη!(Κι αν δεν βρεθεί μάλλον θα τον πουλήσω για να πάρω δύο άλλους στα 12,5mm που βρίσκονται πιό εύκολα...) "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 Στέφανε έχεις ΠΜ!! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2013 Συνεχίzει να ζητείται. Προσφέρω 100 ευρώ (κόστος καινούργιου).Σημειώνω ότι αυτοί οι ορθοσκοπικοί άρχισαν να παράγονται και πάλι και διατίθενται από University Optics και Αgena αλλά θέλω να είμαι βέβαιος ότι θα είναι τεχνικά ολόιδιο μ' αυτό που ήδη έχω, για χρήση στο binoviewer.Ευχαριστώ! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2013 Τελικά αγόρασα έναν καινούργιο από την UO αφού ξανακυκλοφορούν. Ο παλαιότερος όμως είχε λίγο καλύτερες επιστρώσεις και 1° μεγαλύτερο φαινόμενο οπτικό πεδίο. Ευτυχώς όμως έχουν όμοια όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά και συνεργάζονται πολύ καλά στο binoviewer. Και η Σελήνη είναι απίστευτη με μέτριο seeing! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα