Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Όσοι ασχολείστε με video και time lapse, αν και τα συγκεκριμένα δεν είναι ακριβώς time lapse και δεν είναι αμιγώς αστρονομικό το θέμα τους, εν τούτοις, νομίζω ότι έχουν καταπληκτική τεχνική και στο μοντάζ τους και οι fan του είδους ΠΡΕΠΕΙ να τα δουν...ειδικά το 1ο είναι χάσιμο!!! http://www.digitallife.gr/des-ti-ekane-o-anthrwpos-se-44-imeres/Πατήστε και το κουμπί HD κάτω δεξιά για προβολή πεντακάθαρη.. Μας δείχνει ο φίλος μας πως είναι ο πλανήτης μας, γεμάτος χρώματα, αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες!Απίστευτη δουλειά... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
skywalker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Αρκετα κουραστικο για τα ματια ομως...Εκανε πολυ καλη δουλεια και εχει παει παντου ο φιλος, αλλα μπορουσε να το κανει λιγο πιο αργο γιατι πραγματικα με κουρασε ωστε το εκλεισα δεν αντεξα! Αλλα πολυ εξυπνο και ομορφο!(αλλα και παλι γκρινιαζω για τη ταχυτητα... ) Φιλικα,Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Efstathios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Συμφωνώ, το βίντεο απλά δεν βλέπεται με τόσο γρήγορες εναλλαγές. Θα μπορούσε να βάλει και πιό αργές εναλλαγές αλλά και τα καρέ να μην αλλάζουν έτσι, αλλά σαν slideshow π.x. Έτσι είναι για παράδειγμα των πιό κακοφτιαγμένων βίντεο. Μπορεί να το ξαναφτιάξει, ας του το πεί κάποιος. starrynights.blog
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Αχ ρε Τασο τι μας κάνεις... έχουμε και οικονομική κρίση και μας δείχνεις τον γύρο του κόσμου μεσα σε 60 δευτερόλεπτα!!! Το Move είναι τρελό βίντεο!! Like Like Like με χίλια!!! Καλά το παιδί έχει ξεφύγει!! Θεωρώ ότι το 90% του πληθυσμού της Γης δεν θα δει ούτε τα μισά απο αυτά που είδε αυτο (βέβαια ούτε τα μισα δεν θα δει απο το βίντεο αλλά...) Πάντως στην Ελλάδα δεν ήρθε οπότε θα πρέπει να το ξαναγυρίσει όλο Αντε και στο Φεγγάρι το επόμενο! Μαμα θέλω κι εγω λεφτά να κάνω τον γύρω του κόσμου σε 44 ημέρες ή μάλλον κάν'το για 444 ημέρες γιατί σε 44 δεν θα προλάβω να δω τίποτα!!! 3 guys, 44 days, 11 countries, 18 flights, 38 thousand miles, an exploding volcano, 2 cameras and almost a terabyte of footage... all to turn 3 ambitious linear concepts based on movement, learning and food ....into 3 beautiful and hopefully compelling short films..... = a trip of a lifetime.JDStikis τον γύρω της Κέρκυρας τον κάνουμε(μισώ βέβαια) είσαι έτοιμος για τον γύρω του κόσμου!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Μου θυμίζει τον Matt στα υπέροχα βίντεο και την καταπληκτική μουσική. Γύριζε τον κόσμο, κρατώντας αναμνήσεις... χορεύοντας. Αν δεν τα είχατε δει, δείτε τα οπωσδήποτε καλύτερα σε HD. 14 μήνες, 42 χώρες http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=8388 Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Ωραίος ο τύπος! Μπράβο του!Όταν κάνω κι εγώ το γύρο του κόσμου με ιστιοφόρο(όνειρο ζωής!), θα σας στείλω βιντεάκια, που θα έχουν πιο αργές εναλλαγές. Απλά στο θέμα “eat”, μην περιμένετε και πολλά, γιατί είμαι χορτοφάγος. Εκτός εάν ανακαλύψω τη χώρα των λαχανικών! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
dp297 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Freedom! PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2011 Πολύ ωραία και τα 3 βίντεο! Μπράβο στον τύπο! Τάσο σε ευχαριστούμε.. ... Απλά στο θέμα “eat”, μην περιμένετε και πολλά, γιατί είμαι χορτοφάγος... Εδώ μας το χαλάς wereniki... το θέμα "eat" είναι που μου άρεσε περισσότερο! “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα