georgexiro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Μολις καταστρεψα το "τηλεσκοπιο" και τους "προσοφθαλμιους" που μου ειχαν κανει δωρο οταν ημουν 8 χρονων. Βρηκα και το κουτι που ηταν μεσα. Ειχε φωτογραφιες απο τις Πλειαδες και τον γαλαξια της Ανδρομεδας (φωτογραφιες του Hubble). Εγραφε επισης μεγενθυση 200x, 400x και 600x.το τηλεσκοπιο το μετρησα απο μεσα και αντι για τα λεγομενα 50mm ηταν στην πραγματικοτητα 12,5mm.... Ειχε τρεις "προσοφθαλμιους" 15mm, 10mm και 6mm.Ειχε μηκος 350mm ετσι και οι τρεις "προσοφθαλμιοι" ηταν εξω απο τη μεγιστη μεγενθυση και εβλεπα θολα. Ειχε ΜΟΝΟ ενα κυρτο φακο μεσα και οι προσοφθαλμιοι ειχαν και αυτοι ΜΟΝΟ ενα φακο. Επισης ολα τα μερη ηταν απο πλαστικο (ακομα και η βαση η οποια δεν ειχε τιποτα και ετσι γυρνουσες το τηλεσκοπιο με τα χερια, επισης ετρεμε σαν τρελο).Να σημειωσω οτι το τηλεσκοπιο εκανε μολις 9,99€ που ουτε αυτα αξηζε. GeorgeXiro
Karellen Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Κάτι μου λέει πως σε μερικά χρόνια θα γίνεις χειρούργος ή μηχανικός! Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
georgexiro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Χαχαχα. Φυσικα. Με τετοια επιτυχεια στις επεμβασεις! GeorgeXiro
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Χρήσιμο μόνο για ένα μάθημα πάνω στην αρχή λειτουργίας των τηλεσκοπίων με τη βοήθεια του χειρουργημένου τηλεσκοπίου! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
georgexiro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2011 Σωστα αλλα με αυτο το πραμα δεν μπορω να μαθω τιποτα. Και 2 μεγεθυντικους φακους να βαλω στην σειρα, μεγαλυτερη ποιοτητα θα εχω. GeorgeXiro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα