AstroGEO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2011 Χρειαζομαι την βοηθεια σαs, πωs μπορω να προσαρμοσω τον radial guider celestron σε διοπτρικο,δηλαδη τι ανταπτορα πρεπει να φορεσω. Ευχαριστω.
roryt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Υποθετω οτι ενοεις τον radial της Celestron ; Αυτος ειναι φιαγμενος για SCT threads. Εγω παλια για να τον βαλω στο WO 80ρι ειχα βαλει ενα ανταπτορα SCT -> 2" απο την Telescope Service, και μετα τον εβαζα στο 2" του εστιαστη. Δεν βρισκω ποιος ηταν τωρα, αλλα μια ερωτηση στην TS και θα σε βοηθησουν. Μαλιστα θυμαμαι οτι επρεπε να μπει και ενα μικρο δακτυλίδι για να προσαρμωσει σωστα, παλι απο την TS μου το ειχανε υποδειξει.
AstroGEO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Γιαννη θα κοιταξω στην TS, ειδαλωs θα φτιαξω δακτυλιδι στην δουλεια στο CNC. Ευχαριστω για την απαντηση σου.
roryt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Δες εδω http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=10085
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα