Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
μηπωs καποιοs εχει καμερα imaging source και ξερει πωs να την ρυθμισω στουs πλανητεs και πωs στα νεφελωματα? υπαρχει καποιο manual που να διχνει την ρυθμηση την χρησιμοποιο και δεν εχω καλα αποτελεσματα ευχαριστω.
Δημοσιεύτηκε
Αυτή η κάμερα είναι για φωτογράφιση ηλιακού συστήματος, όχι για νεφελώματα. Δείξε μας δείγμα του τι τραβάς για να σου πούμε μια γνώμη. Στην πλανητική φωτογράφιση ζητήματα όπως η εστίαση και το seeing είναι κρίσιμα και μπορεί να είναι εκεί το ζήτημα και όχι στις ρυθμίσεις της καμερας. Επίσης, τα αποτελέσματα που βγάζεις μετά τη σύνθεση και την επεξεργασία του βίντεο δε θυμίζει σε τίποτα τα μεμονωμένα καρέ του βίντεο που είναι πολύ υποδεέστερα.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
φιλε μου το ξερω τι δuνατοτιτεs εχει η καμερα, γιατι δεν ειναι μονο για πλανητικη φωτογραφηση μπορειs να φωτογραφισειs πχ. το μ57,το μ42 και αλλα που ειναι μεχρι το 6 μεγεθοs που βλεπειs και με το ματι και περισσοτερα που δεν φαινονται ηθελα βοηθεια για καλητερη ρυθμηση αν ξερειs απαντησε στην ερωτηση που εκανα πιστευω να καταλαβεs
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα φίλε.

Χρησιμοποιώ την DMK 21au04as για πλανήτες και ήλιο http://galilaio.weebly.com/2011.html / http://dailysolar.weebly.com/today.html , και την DMK 31au04as ποιο σπάνια για Deep Sky, κατά κύριο λόγο όμως και τις δύο τις χρησιμοποιώ για το Ηλιακό Σύστημα και για Guiding.

Τα στοιχεία μου είναι

jdstrikis@hotmail.com

210-5811830

699-8470769

όποτε θέλεις μπορείς να με πάρεις ένα τηλέφωνο να τα πούμε και ίσως και από κοντά

θα χαρώ πολύ να βοηθήσω όπως μπορώ.

Καθαρούς Ουρανούς

Ι.Δ.Στρίκης

www.hellas-astro.gr

www.elobs.weebly.com

www.photogreece.weebly.com

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης