Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοι φιλοι.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν κανεις δουλευει το eqmod με το χειριστηριο απο playstation 3 ?

Αν και ο υπολογιστης μου το αναγνωριζει, το eqmod στο πεδιο configuration (και αφου εχω πατησει Initialize) δεν κανει τιποτα.

Να σημειωσω οτι την δοκιμη την κανω χωρις να εχω συνδεση με την ρομποτικη κεφαλη.

Αν κανεις το εχει ψαξει ας με ενημερωσει.Επισης εαν δεν δουλευει, ποιο ειναι το πιο διαδεδομενο gamepad για το eqmod ?

Να σται καλα.

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημοσιεύτηκε

Συνδεσα και την βαση αλλα εξακολουθει να μην δεχεται να κανει configuration με το gamepad.

:-k :-k :-k

Στους "ελεγκτες παιχνιδιων" στα windows το βλεπει κανονικα και αναφερει "Οκ".

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημοσιεύτηκε

Στέλιο δεν φτάνει μόνο αυτό για να δουλέψει το χειρηστήριο του PS3 στα windows. (μέσω Bluetooth)

Θέλει και κάποιο software αλλά τώρα είμαι στη δουλειά και δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς.

Εγώ πάντως για να παίξει στο netbook αγόρασα και usb Bluetooth ειδικά για αυτή τη δουλειά.. (το κόστος του οποίου ήταν μηδαμινό)

Τώρα οι επιλογές που έχεις είναι ή το ψάχνεις στο internet ή αν κάποιος το γνωρίζει να απαντήσει ή κάνεις υπομονή μέχρι να πάω σπίτι και να το δω.

Sequence Generator Pro v2.3, Pixinsight 1.8

1089626400_27_1_EUR_3_default.png

Δημοσιεύτηκε

To προβλημε λυθηκε με το εξης προγραμματακι

http://hotfile.com/dl/21335259/dc8c0e8/sixaxisdriver.exe.html

Αν και ειχα κατεβασει drivers κλπ κλπ, βρηκα μια σελιδα ενος τυπου ο οποιος περιεγραφε 4 τροπους

για να το κανεις !

Ο πρωτος ηταν αυτος που δοκιμαζα.Ο δευτερος ο παραπανω απο το link.

Δουλεψε αμεσως και εκανε configuration.

Ευχαριστω τους φιλους για τις αμεσες απαντησεις τους.

Ορφικα κειμενα.[/b]

• 10 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
οπως εγραψα και παραπανω ολα λειτουργουν ρολοι. αλλα χθες χρειαστηκε να το δουλεψω εκτος σπιτιου και διαπιστωσα οτι χωρις συνδεση στο διαδικτυο δν δουλευει. μπορει καποιος να βοηθησει αν το παρατηρησε....
ΛΑΖΑΡΟΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης