seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 Μια φωτογραφηση του Δια απο εμενα περιμενω παρατηρησειs και αν σαs αρεσε. η φωτογραφηση εγεινε με καμερα imaging source και barlow 2,5x. επεξεργασια με registax6 και iriss.tif
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 Γιατι δεν την βαζεις στις αστροφωτογραφιες και την εβαλες εδω ; Οπως και να εχει ειναι καλη η προσπαθεια Μπραβο συνεχισε Υ.γ. Ωραιο αβαταρ διαλεξες http://pegasusastro.com/
seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 το τηλεσκοπιο ειναι το nexstar6 οσο για το avatar ειναι ο στοχοs μου να φωτογραφηζω τι λετε
JDStrikis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2011 Φίλε καλησπέρα. Εάν είναι πρώτη προσπάθεια, είναι πολύ καλή. Εγώ κάνω χρόνια πλανητική και έχω να σου δώσω μερικές συμβουλές εάν σε ενδιαφέρει. Για αρχή υπάρχει ο χρυσός κανόνας που λέει "Δεν πειράζουμε το Gamma αλλά το αφήνουμε στην θέση που είναι σεταρισμένο από την μάνα του".Αμέσως μετά υπάρχει ο δεύτερος κανόνας που λέει ότι κοιτάμε το ιστόγραμμα πριν την λήψη του βίντεο και το έχουμε μεταξύ 50 και 75%. για να το πετύχεις αυτό βάζεις τον χρόνο έκθεσης στο 1/30sec και το FPS επίσης στο 30 και μετά παίζεις μόνο με το Gain. Αμέσως μετά κοίτα να τραβάς με συμπίεση βίντεο "Y800" που είναι το ασυμπίεστο τελείως για να έχεις την μέγιστη δυνατή πληροφορία. Τέλος θέλει πάρα πολύ υπομονή για να πετύχεις το σωστό Seeing (δηλαδή την σταθερότητα της ατμόσφαιρας). Από εκεί και πέρα στο θέμα της επεξεργασίας θα σου έλεγα να αφήσεις το Iris και να παίξεις μόνο με το Registax και με το Photoshop για να φτιάξεις την εικόνα σου. Εδώ μπορείς να δεις την δική μου δουλειά από φέτος με ένα 8" τηλεσκόπιο. http://galilaio.weebly.com/2011.html Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαι πάντα στην διάθεσή σου και μπορείς να με πάρεις ένα τηλέφωνο στα: 210-5811830 και 699-8470769 Καθαρούς ΟυρανούςΙ.Δ.Στρίκηςwww.photogreece.weebly.comwww.elobs.weebly.comwww.hellas-astro.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα