KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 Πωλείται το εν λόγω. Το τηλεσκόπιο είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση και μάλιστα εξαιρετικά ενισχυμένο. Με άλλα λόγια, όποιος το πάρει, αγοράζει τηλεσκόπιο καλύτερο απο το Lightbridge 16". Συγκεκριμένα:-Έχουν τοποθετηθεί τεφλόν στο altitude και φύλο ανοξείδοτου στο αζιμούθιο για τέλεια και ακριβή κίνηση. -Έχουν τοποθετηθεί στα trusses, μαύρα αρμαφρόν έτσι ώστε να αποφεύγεται κάθε αντανάκλαση στο εσωτερικό του σωλήνα. Επίσης δείχνει πολύ πιο συμπαγές και πολύ ομορφότερο. -Έχει τοποθετηθεί View Finder 8x50. -Έχει αντικατασταθεί το ψευτο red dot της MEADE με Telrad. -Έχει προστεθεί βαρίδιο στο πίσω μέρος, ώστε να εξισσοροπείται το βάρος μπροστά. -Διατίθεται και το πανί το μαύρο και το σκοινί το οποίο τυλίγει το σωλήνα ώστε το πανί να μην πέφτει στη διαδρομή του κατόπτρου -Δίνεται και το lazer colimator Κοινώς, έχει γίνει δουλειά και πολύ τρέξιμο για να φτάσει το τηλεσκόπιο σε αυτό το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Υπολογίζεται οτι με τις προσθήκες και όλη τη δουλειά που έχει πέσει, η αξία του αγγίζει και μάλλον ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ! Ο λόγος που δίνω το τηλεσκόπιο είναι επειδή πάω σε ρομποτικό. Θα ραγίσει η καρδιά μου που θα το δώσω, γιατί είναι ένα υπέροχο μηχάνημα το οποίο με ταξίδεψε για 3 χρόνια σε όλο το μήκος του ουρανού, δίχως εκπτώσεις! Το κάτοπτρο μετά απο μελέτη έδειξε οτι είναι στα λ/5-λ/6. Τιμή 2.400 ευρώ Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979417738 My Lightbridge! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 Νέα τιμή: 2.200 ευρώ STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Takis C Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Αγαπητέ Κωνσταντίνε, Τό όνομα μου είναι Τάκης Χριστοδουλίδης 357 99 518673 Κύπρος Και το mail takichr@yahoo.com Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις απ' ευθείας μαζί μου Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα