GALEX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2011 Μαζί με φακό PENTACON 2.8/29 55mm. Λειτουργεί άψογα. Τιμή 40 ευρώ. Γιώργος Αλεξίου
christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2011 έχει self timer ; MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
GALEX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2011 Ναι, έχει. Είναι ο μοχλός δίπλα στο φακό. Οπλίζουμε, περιστρέφουμε το μοχλό προς τα πάνω και τέλος πατάμε το στρογγυλό κουμπί στο κέντρο του μοχλού. Έτσι "τραβάει" με μια καθυστέρηση 10'' περίπου. Γιώργος Αλεξίου
vossinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2011 εχω μια ακριβως ιδια. Πολυ αξιόπιστη μηχανη Βοσινάκης Ανδρέας
GALEX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2011 Με αυτήν ξεκίνησα πριν δύο χρόνια τις πρώτες μου απόπειρες σε αστροφωτογράφηση. Φωτογράφησα κυρίως σελήνη. Τώρα κάθεται εδώ και αρκετό καιρό γιατί ασχολούμαι με τροποποιημένες webcam και σκέφτομαι να αγοράσω DSLR - Η τεχνολογία βλέπεις... Γιώργος Αλεξίου
White_Dwarf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 Έχετε π.μ. And every night someone.Moves all the clocks forward.And the sun seems to.Set always at the sunrise...
GALEX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 Υπό κράτηση για τον White_Dwarf. Γιώργος Αλεξίου
GALEX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2011 Πουλήθηκε στον White_Dwarf. Γιώργος Αλεξίου
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2011 Καλορίζικη! Θα ευχαριστηθείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φωτογραφία! Όχι ηλεκτρονικά αρχεία που θέλεις PC για να τα δεις! (Είμαι αναλογάς πως να το κάνουμε!) Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
White_Dwarf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2011 Ευχαριστώ τον κ.Γιώργο (GALEX) αλλα και εσάς troll buster.Με την άφιξη της ,να περιμενετε μερικές προσπάθειες μου.Είμαι απίστευα ενθουσιασμένος διότι παίρνω εργαλείο που έχει αντέξει στο χρόνο με κύρια αιτία την ποιότητα του .Να είμαι καλά να την ευχαριστηθώ... And every night someone.Moves all the clocks forward.And the sun seems to.Set always at the sunrise...
Προτεινόμενες αναρτήσεις