Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εδω και εναμισι χρονο περιπου,τολμησα και εκανα μετατροπη στην Neximage σε raw mod,με πολυ ενθαρρυντικα αποτελεσματα.Το μονο προβλημα ειναι,πως για να λειτουργησει η καμερα σε αυτη τη διαμορφωση,πρεπει να τραβαει μονο με 5 fps,οποτε καταληγω με avi λιγων καρε,κυριως στον Δια, που ειναι το αγαπημενο μου θεμα.Ειμαι ενα βημα απο την αγορα της DBK21AU04AS.Με ενδιαφερει η ληψη των δεδομενων σε raw format τα οποια επειτα θα επεξεργαζομαι στο Registax,ωστε να προστεθει χρωμα.Διαβασα τις προδιαγραφες της καμερας,αλλα δεν καταλαβα εαν τα 60 fps,τα οποια ειναι ουσιαστικα και το μονο πλεονεκτημα της dbk εναντι της neximage,ειναι δυνατον να επιτευχθουν κατα τη ληψη raw.Αυτο δηλαδη που μ'ενδιαφερει ειναι εαν τραβωντας raw με την dbk μπορω να επιτυχω παραπανω απο τα 5 fps που τωρα εχω με την neximage.Οποιος γνωριζει παρακαλω να με διαφωτισει

Φιλικα Κωστας

...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Δημοσιεύτηκε

Πρώτα από όλα δε μπορώ να καταλάβω πως το

επίσημο Site της εταιρείας

δεν εμφανίζει τη DBK....

και εδώ. υπάρχει .?

Μήπως δε βγαίνει πλέον η DBK...?!

Από τη δική μου εμπειρία με τη DMK31AU03.AS (mono 1024X768))...αλλά και από τη LUM 2-0(color 640X480))...τα fps max που αναφέρονται είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με τα settings της λήψεως.

Σίγουρα πάντως θα είναι πάνω από... 5.

Στη δική μου περίπτωση με τη DMK31AU03.AS (mono) για Αvi,το ελάχιστο που έχω δει είναι τα 7.5 fps.(για φουλ καρέ και εξτριμ καταστάσεις λήψεως .....για τον ήλιο)

Στη περίπτωση της color και για το Δία ,για Avi, νομίζω ότι τουλάχιστον τα 15 fps θα τα έχεις.

Πέτρος Δεσύπρης

Corvus Eye Observatory

ATHENS / S Y R O S

http://www.pdesypris.com/

http://www.ceo-despet.blogspot.com/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης