arasteo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Αλήθεια , με τα μπλουζάκια τι γίνεται Θοδωρής Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
aristarchus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Κύριε Αγιομαμίτη ευχαριστώ πολύ!!Αργυρη, Εγω ειμαι ο χρηστης "Aristarchus" οπου ο "Astrovox" ειναι ο Ανδρεας Παπαλαμπρου! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Δυστυχώς τώρα είδα την δημοσίευση για τα μπλουζάκια κ μου άρεσαν. Δε νομίζω να προλαβαίνω έτσι? Πότε θα ξανακάνετε εκτύπωση? Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 Καλημέρα σε όλους!!Μήπως πήρε κανένας ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για τα μπλουζάκια?? Εμένα ακόμα να μου έρθει... Φίλε Ανδρέα τι γίνεται με το θέμα??? Υ.Γ. Κύριε Αγιομαμίτη γνωρίζω πως εσείς είστε ο aristarchus... Δε θυμάμαι γιατί είπα ευχαριστώ σε εσάς - μάλλον θα απαντήσατε σε άλλη κουβέντα δίνοντάς μου τα φώτα σας σε καμιά απορία μου (το κάνετε εξάλλου συχνά... ) και τα μπέρδεψα απαντώντας εδώ και για τις δύο κουβέντες που παρακολουθούσα ταυτόχρονα.... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο?? θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο μπλουζάκι... (καινούργιος είπαμε..)
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα!!Το χαρτάκι του ταχυδρομείου με την παραγγελία έφτασε χτες σπίτι μου!! Βέβαια το καλοκαίρι πέρασε, αλλά μέσα από τα πουλόβερ θα φορεθούν από.... αύριο!! Για κοιτάξτε βαθιά μέσα στο γραμματοκιβώτιό σας... Ο Αϊ Βασίλης ίσως θυμήθηκε και εσάς μετά από τόσες ........... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Γεια σας.Μολις πηρα το μπλουζακι.Πριν λιγες ωρες ηρθε το χαρτι απο τα ΕΛ.ΤΑ. αν και ως ημερομηνια αφιξεως αναγραφεται η 30/12 Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα