Surios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Astronomy Compels The Soul To Look Upwards And Leads Us From This World To Another . . .
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Το έφτιαξες εσύ; «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Surios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Ο Αρχικός χάρτης ήταν μικρότερος και όχι σε πολύ καλή κατάσταση εγώ τον τριπλασίασα ... τον έχει σχεδιάσει ένας φίλος μου ναυτικός πιθανώς όταν βρισκώταν στο νότιο ημισφαίριο ... Astronomy Compels The Soul To Look Upwards And Leads Us From This World To Another . . .
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Πολύ καλή δουλειά! Το χειροποίητο του χάρτη έχει μια ρετρό γοητεία! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Surios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Σε ευχαριστώ Γιώργο !!! Αν και μου πήρε αρκετό καιρό και δουλειά να τον σχεδιάσω νομίζω το άξιζε τον κόπο ...Μάλλον θα τον κορνιζάρω ... Astronomy Compels The Soul To Look Upwards And Leads Us From This World To Another . . .
Surios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ Django !!! Τα χειρόγραφα είναι πραγματικά πανέμορφα ...Δυστηχώς ελλατώνονται ... Astronomy Compels The Soul To Look Upwards And Leads Us From This World To Another . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα