Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
καλησπερα!!!!εχετε δει το βιντεακι που δειχνει να εμφανιζετε διπλα στον ερμη ενα φωτεινο αντικειμενο???το ειδα στο βημα φυσικη θα ηθελα την γνομισας λετε να μας βρουν πριν απο εμας!!!!!! :-k
Δημοσιεύτηκε

Προφανώς διάβασες αυτό:

http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=433857&h1=true

Εκεί γράφει επίσης πως:

Η δημοσιότητα που έλαβε η όλη ιστορία υποχρέωσε τους επιστήμονες της NASA να πάρουν θέση υποστηρίζοντας ότι το φωτεινό αντικείμενο είναι μια « φωτογραφική οφθαλμαπάτη». Όπως λένε το φωτεινό αντικείμενο είναι αποτέλεσμα της διαδοχής των εικόνων.

Τώρα ο καθένας μπορεί φυσικά να πιστεύει ό,τι θέλει (το βίντεο υπάρχει στο παραπάνω link να το δει ο καθένας) αλλά σε συζήτηση για συνωμοσία συγκάλυψης UFO από τη NASA δεν είναι σκόπιμο να μπούμε.

Το μεγαλύτερο κακό με την ιστορία που διαπίστωσα είναι πως ψάχνοντας στο google για το θέμα, πέφτεις πάνω σε εκατοντάδες ουφολογικά site πεπεισμένων πως πρόκειται για διαστημόπλοιο, τον nibiru και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Είναι εμφανές πως το διαδίκτυο είναι γεμάτο από παραπλανητικές πληροφορίες τέτοιου είδους, γι'αυτό και δεν είναι σκόπιμο να ενισχύουμε και εμείς αυτή τη διάδοση.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
εχεις δικιο σε αυτα που λες και εγω ετσι το εχω στο μιαλο μου απλος η κινηση του φωτως μου εκανε εντυποση :-k γινετε μια αντανακλαση να κινιτε ετσι?ευχαριστω!!!!!!
Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης