B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2011 Πωλείται Televue 90º Everbrite Diagonal - 2" (Satin Finish) --- Τιμή 190 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά. Σε άριστη κατάσταση, αγορασμένο καινούριο.Μαζί δίνεται και ο αντάπτορας 2'' σε 1,25'' της Televue. Το χρησιμοποίησα μόνο με το Baader Click lock πάνω στο C11 οπότε δεν έχει ούτε σημαδάκια από βίδες εστιαστή. Φωτογραφίες μπορώ να στείλω σε τυχόν ενδιαφερόμενο.Επικοινωνία με πμ. Ευχαριστώ,Άγγελος Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Δωρεάν αποστολή με courier σε όλη την Ελλάδα.Και κάποιες φωτογραφίες... Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 Up 1 Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2011 Μείωση τιμής στα 190 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το αποστέλλω δωρεάν με courier σε όλη την Ελλάδα. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Άγγελε, επίτρεψέ μου να πώ ότι είναι το πιό καλοφτιγμένο, συμπαγές, και λειτουργικό διαγώνιο που έχω συναντήσει. Το κυνήγησα μεταχειρισμένο (και άθικτο σαν το δικό σου) πριν λίγα χρόνια κι από τότε δεν το ξαναέβγαλα από το αποχρωματικό μου! Είναι από τα ποιοτικότερα οπτικά εξαρτήματα που χρησιμοποιώ. Αν δεν ήταν ίσως υπερβολή, θα το αγόραζα τώρα και πάλι για μελλοντικό τηλεσκόπιο!... "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ'το συγκεκριμένο διαγώνιο, αλλά επειδή παρατήρηση μέσα απ'τη πόλη δεν γίνεται και οι επισκέψεις μου σε βουνό περιορίζονται πλέον στις 2-3 το χρόνο, αποφάσισα να μην κρατάω πανάκριβους φακούς στο βαλιτσάκι. Οπότε αναπόφευκτα φεύγει και το διαγώνιο. Ειλικρινά λυπάμαι που το πουλάω αλλά δεν έχω πλέον τους προσοφθάλμιους για να το "υποστηρίξουν".Προς το παρόν το "έβγαλα" και στο astrobuysell και αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον σε λίγες μέρες θα βγει και στο Astromart. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 Πωλήθηκε και φεύγει για Ουγγαρία.Η αγγελία κλείνει εδώ. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα