tomyork8 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2012 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2012 Ζητειται Dob 10" truss tube σε άριστη λειτουργική κατασταση.Για επικοινωνία στειλτε μου π.μ.Ευχαριστω. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
tonymalloni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 π.μ. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
tomyork8 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2012 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2012 up! Η αγγελία ισχύει ακόμη Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2012 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2012 Αν θέλεις τη γνώμη μου, οι διαστάσεις ενός 10ιντσου δεν επιβάλλουν ως απαραίτητη την truss σχεδίαση, γιατί ως όγκος και βάρος μεταφέρεται σχετικά εύκολα, τόσο στα χέρια, όσο και τοποθετείται στο αυτοκίνητο (μετά από έλεγχο διαστάσεων βέβαια). Επιπλέον, στήνεται και ξεστήνεται ασυγκρίτως πιο εύκολα κάθε φορά. Αυτά, χωρίς να ξέρω γιατί ακριβώς επιθυμείς truss τηλεσκόπιο. Φιλικά PapGeo Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα