B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Χαρίζονται bob knobs για C11.Δεν ξέρω αν κάνουν για άλλα τηλεσκόπια. Είναι οι "Α. Standard Collimation Screw Threads" εδώ:http://www.bobsknobs.com/SCT/page25/C11.html Είχα παραγγείλει λάθος βίδες για το δικό μου, οπότε αυτές δεν τις χρειάζομαι.Όποιος τις χρειάζεται ας στείλει ένα πμ με τη διεύθυνσή του. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
sv1bke Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Εχω ενα c11 που τις περιμενει.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Στείλε μου σε πμ τη διεύθυνσή σου. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 Θα αποσταλλούν στο Μανώλη.Η αγγελία κλείνει. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 Μεγειά Μανώλη! Και να αξιωθούμε να κανονίσουμε τελικά αυτό τον καφέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις