B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Διαχείριση καλωδίων στην EQ6: Το hub τοποθετημένο με ταινία διπλής όψης πάνω στο καπάκι της πολικής διόπτρας.Όταν αφαιρώ το καπάκι για να κάνω πολική, βγαίνει όλο μαζί το σύστημα και μετάαπλώς το ξανατοποθετώ. Τα καλώδια είναι πιασμένα με velcro μεταξύ τους, και με δεματικό καλωδίων πάνω στο dovetail.Φυσικά ξέρω περίπου σε ποιο σημείο εστιάζει το τηλεσκόπιο οπότε έχω αφήσειχώρο για να κινείται ο εστιαστής. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
greekdiver Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Μπράβο Άγγελε πολύ καλό και επι τη ευκαιρεία Πολύχρονος Εγώ το USB Hub το βάζω και το βγάζω από την κεφαλή με τη βοήθεια τεσσάρων μικρομαγνητών νεοδυμίου είναι μια χαρά.
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 ΠΑΡΕ ΤΟ A4TECH ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ Τα a4tech μου έχουν κάψει αρκετές συσκευές και μια απο αυτές τον starlight τροχό. Τράβα πάρε κανα belking ή κανα dlink που είναι της προκοπής με ρεύμα κιόλας διότι αυτό είναι του διαόλου. Υ.γ. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου (μας) http://pegasusastro.com/
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά δεν γιορτάζω σήμερα (είμαι Ευάγγελος κανονικά). Άγγελε, χρόνια πολλά με καθαρούς ουρανούς εύχομαι.Όσο για το hub, θα το αντικαταστήσω με την 1η ευκαιρία. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Αλήθεια, πόσες συσκευές USB τροφοδοτείτε και θέλετε hub; Εγώ έχω μόνο δύο και δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει κάνω μια τέτοια κατασκευή. Αν κάποιος έχει ηλεκτρικό τροχό, εστιαστή κτλ τότε αλλάζει το ζήτημα βέβαια... «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Αλήθεια, πόσες συσκευές USB τροφοδοτείτε και θέλετε hub; Εγώ έχω μόνο δύο και δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει κάνω μια τέτοια κατασκευή. Αν κάποιος έχει ηλεκτρικό τροχό, εστιαστή κτλ τότε αλλάζει το ζήτημα βέβαια... http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/usb-hubs/-/media/Images/Products/DUB/H7/DUB%20H7%20B1.png?h=399&w=709&crop=1 Προσωπικά χρησιμοποιω το συγκεκριμένο της Dlink και ενημερωτικά και οι 7 πόρτες είναι μονίμως πιασμένες. Το συγκεκριμένο μαζί με ένα της Belkin τα θεωρώ απο τα καλύτερα και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Υ.Γ : Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουνε παροχή ρεύματος http://www.astropixel.gr
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Το να κολλήσεις ένα hub επάνω στην στήριξη δεν είναι δα και δύσκολο για ποιά κατασκευή μιλάς Ανδρέα Παπ ; (η καλύτερη περίπτωση είναι απο κάτω απο το saddle plate της adm που έχει αρκετό χώρο).Σχετικά με το πόσα usb χρησιμοποιούμε..1.ccd2.οδηγητική3.τροχός4.μοτέρ εστιαστή5.usb to serial6.usb blue tooth dongle για το gamepad7.Mouse (αυτό πάει στις usb του Laptop )8.Gps Υ.γ. ΤΟ ξέρω ότι εγώ το παράκανα με την κατασκευή που έφτιαξα στην heq5 αλλά όταν δεν έχω τι να κάνω τρώγομαι άσχημα για διάφορα http://pegasusastro.com/
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 ΟΚ εσείς έχετε πολλές, γι'αυτό προκύπτει η ανάγκη! Εγώ μόνο δύο μιας και οδηγώ από ST4, δε χρησιμοποιώ EQmod, έχω bluetooth mouse και τροχοί, εστιαστές κτλ είναι όλα manual. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2012 . ΤΟ ξέρω ότι εγώ το παράκανα με την κατασκευή που έφτιαξα στην heq5 αλλά όταν δεν έχω τι να κάνω τρώγομαι άσχημα για διάφορα Μου θύμισε το φοβερό προφητικό quote που βρίσκεται πιο πάνω στο thread: Oχι ρε συ μια χαρά ειναι τα συννεφάκια μου δίνουν έμπνευση αφου να φανταστείς μου έρχεται να φτιάξω δεύτερο παρατηρητήριο με τόση συννεφια «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2012 . ΤΟ ξέρω ότι εγώ το παράκανα με την κατασκευή που έφτιαξα στην heq5 αλλά όταν δεν έχω τι να κάνω τρώγομαι άσχημα για διάφορα Μου θύμισε το φοβερό προφητικό quote που βρίσκεται πιο πάνω στο thread: Oχι ρε συ μια χαρά ειναι τα συννεφάκια μου δίνουν έμπνευση αφου να φανταστείς μου έρχεται να φτιάξω δεύτερο παρατηρητήριο με τόση συννεφια Σκέψου τι θα φτιάξει αν συννεφιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα Πάντως να σας πω την αλήθεια το σκεφτόμουν να έβαζα κι εγω ενα hub αλλά εδω μου κάηκε το τσιπάκι της Eq6 απ'την υγρασία + πόσος ακόμα εξοπλισμός, οπότε αν βάλω εκει ένα hubακι είμαι σίγουρος ότι θα έχει κι αυτό την ίδια κατάληξη Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα