Jump to content

Virtual space exploration


VUSSP MCOD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Αν σας αρέσει γενικά το διάστημα αλλά και τα παιχνίδια simulation, όπως για παράδειγμα το flight simulator κλπ, μπορείτε να δοκιμάσετε real time space flights. Επισκευθείτε το www.vussp.com και πάρτε μια γεύση του τι κάνουμε εκεί πέρα. Μπορείτε να γίνετε virtual αστροναύτης, mission controler ή πιλότος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής, το orbiter space flight simulator (http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/orbit.html) και λίγη ευχέρια στα αγγλικά. Τίποτα το υπερβολικό ή εξειδικευμένο. Ενδεικτικά σας λέω ότι το Δεκέμβρη θα γίνει η αποστολή Apollo 19, δηλαδή virtual αποστολή στο Φεγγάρι. Και αυτό είναι μόνο η αρχή... Ακολουθούν αποστολές στον ISS και όχι μόνο.

Προς το παρόν υπάρχουν μερικές κενές θέσεις για mission controllers. Όποιος ενδιαφέρεται, ας επισκευθεί το site μας ή ας μου στείλει mail στο mcod@vussp.com.

 

Σας περιμένουμε! 8)

Φτιάξε κι εσύ έναν δορυφόρο, μπορείς! :D www.sseti.net
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • 2 έτη αργότερα...
Πραγματικά ωραίο πρόγραμμα... από ότι κατάλαβα... έκανα εγγραφή και περιμένω επιβεβαίωση... αν γίνεται μπορείς να μου εξηγήσεις λίγα παραπάνω ειδικά για το πρόγραμμα? ευχαριστώ και τα λέμε!

Ανδρέας Αμανατίδης - Αλεξανδρούπολη - ΣΕΑΘ - http://www.astrothraki.gr

 

Φοιτητής ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ - Τεχνολογία Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου

 

UrbanStyle Magazine

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Γειά σου Ανδρέα! Το συγκεκριμένο πόστ έγινε πριν πολύυυυ καιρό και έχουν αλλάξει κάποια πράγματα απο τότε. Συστάθηκε νέος οργανισμός (www.vuaso.org) πιο οργανωμένος με μέλη απ'την VUSSP και άλλες παρόμοιες εταιρίες.Ρίξε μια ματιά αν θες. Προσωπικά παραμένω MCOD -στην VUASO αυτή τη φορά, δεν μπορώ ν'αλλάξω το nick μου όμως- αν και λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχουμε κάνει φοβερά βήματα στην οργάνωση του Mission Control Operations Department.

Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι να δώσουμε σάρκα και οστά στην "τρέλα" μας, δηλαδή τα διαστημικά ταξίδια. Χρησιμοποιόντας τα προγράμματα που ήδη ανέφερα στο αρχαίο πόστ :D πετάμε στο διαδικτυακό διάστημα. Εκτός απ'το ότι κάνουμε την τρέλα μας, έχει και σοβαρές προεκτάσεις το εγχείρημα αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για σοβαρή εκπαίδευση. Φυσικά χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα η όλη ιδέα για να τελειοποιηθεί...

Θα χαρώ να σου δώσω λεπτομέρειες, σήμερα όμως δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου. Αν θες στείλε μου το email σου να επικοινωνήσουμε.

Καθαρούς ουρανούς!

Φτιάξε κι εσύ έναν δορυφόρο, μπορείς! :D www.sseti.net
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης