Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

... γιατί για άλλη μία φορά προέβαλλες την Ελλάδα.

Φυσικά όλοι καταλαβαίνετε οτι αναφέρομαι στον aristarchus...

Το Sky & Telescope στο τεύχος του Νοεμβρίου φιλοξενεί μία θαυμάσια φωτογραφία του νότιου τμήματος του Γαλαξία με λήψη από τον Πάρνωνα, καθώς και μία επιστολή του Αντώνη που συνοδεύεται από αντίστοιχες φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ελλειπτικότητα των τροχιών της Γής και της Σελήνης.

Αντώνη, σε ευχαριστούμε όλοι για την τιμή που κάνεις στην Ελλάδα.

Και είμαι σίγουρος οτι αυτά είναι απλά για ζέσταμα, γιατί έχεις πολλά ακόμη εντυπωσιακά σχέδια...

Αγγελος

Δημοσιεύτηκε

Αντώνη,

Συγχαρητήρια κι από μένα, για τις νέες επιτυχίες σου. Άξιος πρεσβευτής της ερασιτεχνικής αστρονομίας της πατρίδας μας στο εξωτερικό, μας κάνεις να νιώθουμε υπερήφανοι.

PapGeo

Δημοσιεύτηκε

Φιλε Αγγελε,

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια και φυσικα χαιρομαι παρα πολυ που εμεινες ικανοποιημενος με την εργασια που βλεπεις στο νεο τευχος του Sky&Telescope. Αν στις 2 Νοεμβριου το τελευταιο αναλημμα που ειναι σε εξελιξη (πεμπτη ετησια προσπαθεια) ειναι επιτυχεις, θα τα λεμε και για το αρθρο στο Sky&Telescope στις αρχες το 2006 (το ζητησανε και το πηρανε .. απλα περιμενουμε να ολοκληρωθει τελικα το "μαυρο προβατο των αναλημματων").

Οντως ολα αυτα ειναι ζεσταμα, οπως περιγραφεις, και εχεις τον λογο μου οτι εχω πολυ μεγαλα σχεδια και απαιτησεις απο τον εαυτο μου για σε λιγο με την αφιξη της ΑΡ1200GTO ωστε να υπαρχει ακομα περισσοτερη προβολη για την Ελλαδαρα μας!

Τελος παντων, προθερμανση προς το παρον και σε λιγο σοβαροτατα αριστουργηματα με πολυ μακρινα φωτονια με τη βοηθεια της ΑΡ1200GTO!

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Εισαι τρέλα Αντωνη. Πιστευω οτι αν ειχαμε μεγαλη ελληνικη κοινοτητα αστροφιλων θα ησουν ινδαλμα.

Φιλικα

Celestron CPC C8 XLT

Celestron NexStar GT - Mak-Cas 4"

Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε

================================================

Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)

Δημοσιεύτηκε
Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια...Τα λόγια περισσεύουν. Οι εικόνες του Αντώνη Αγιομμαμίτη μας ταξιδεύουν σε τόπους μακρινούς και ονειρικούς και το έργο του στο χώρο της αστρονομίας είναι αφενός πολύτιμο και αφετέρου αξιοθαύμαστο.ΕΥΓΕ!
Δημοσιεύτηκε

Μαγκες,

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Με αγωνια περιμενω την βαση της AstroPhysics και μετα τα πραγματα θα παρουν αλλες διαστασεις. Θα ταξιδεψουμε ολοι μαζι ... και ακομα ποιο ωραια! :wink:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης