Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 Από τη στιγμή που ο administrator (astrovox) γράφει δημόσια πως δημιουργώ διαρκώς προβλήματα, σταματάω να ασχολούμαι με το φόρουμ, να μη δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Νομίζω κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος δε μπορεί να δεχτεί να τον προσβάλουν έτσι δημόσια, όταν μάλιστα είναι και ψέμα. Βέβαια, ο administrator έχει τους δικούς του λόγους να νομίζει πως χαλάω την ηρεμία του φόρουμ. Τέλος πάντων, το φόρουμ δεν είναι δικό μου, ο administrator έχει τις προτεραιότητές του, τις φιλίες του και τις προτιμήσεις του, προπάντων αυτές. Ξέρω πως όταν είσαι ανεπιθύμητος σε ξένο σπίτι το σωστό είναι να φεύγεις. Αν ποτέ ξαναμπώ στο φόρουμ θα είναι για να δημοσιεύσω καμιά μικρή αγγελία, εκτός κι αν δημιουργώ πρόβλημα και με αυτό. Υπήρξα πάντοτε θιασώτης της μοναχικής αστρονομίας, και συνεχίζω να είμαι. Τελικά, το ότι απέφευγα να γραφτώ σε σύλλογο, δε μάζεψα τα συμπράγαλά μου να πάω να στήσω μια φορά στον Πάρνωνα (που είναι και στην άλλη άκρη της Ελλάδας), και γενικά δεν έκανα καθόλου δημόσιες σχέσεις, με έκανε πρόβλημα για το φόρουμ με τρόπο που δεν κατανοώ, αλλά για να μου το λένε κατάμουτρα, έτσι θα είναι. Δεν είμαι βέβαια στο βεληνεκές άλλων αποχωρήσαντων, ούτε κατά διάνοια, οπότε η απουσία μου δε θα είναι πρόβλημα για το Astrovox.
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 Νίκο καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις. Η κριτική σου μένει ως έχει και ο κάθε αναγνώστης μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις