Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους. αποψε το βραδυ, αν τελικα το επιτρεψει η υγρασια, θα δοκιμασω φωτογραφιση με ισημερινη σφηνα. το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω και δεν βρισκω αναλυτικες οδηγιες για τετοιου ειδους πολικη ευθηγραμμιση η δεν την πολuκαταλαβαινω. παρακατω θα αναρτησω φωτογραφιες με το τηλεσκοπιο στημενο και θα ηθελα να με διορθωσετε οπου εχω κανει λαθος . Προχθες ακριβως ετσι στημενο εχασε την αφροδιτη απο το πεδιο σε 15 λεπτα με προσοφθαλμιο 21μμ. Αρα κατι εχει γινει λαθος. το προβλημα λοιπον ειναι στο στησιμο, στην ευθηγραμμιση, η κατι αλλο.? ευχαριστω πολυ.

1854757680_Schmidt-Cassegrain(3).thumb.JPG.df26a7019dcbd9d9b6170fd83f3cf5ef.JPG

προς πολικο στις 38μοιρες.

1694182407_Schmidt-Cassegrain(2).thumb.JPG.9e1c512f7ee6bc4b5c75f3c59d29a11c.JPG

Schmidt-Cassegrain.thumb.JPG.fe52dde0fd7882ba3d8b9cbd760b33c8.JPG

Δημοσιεύτηκε

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

Καλή επιτυχία Χρηστάκο. Οπως ξέρεις οδηγίες δεν έχω να σου δώσω . Φαντάζομαι δεν θάσαι μόνος...χαιρετισμούς σε όλη την παρέα!

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=186577#186577. Αν έχετε χρόνο ελάτε μια βόλτα στην Πάτρα στις 9/5. \:D/

Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
Δημοσιεύτηκε

Φιλε sportikus ευχαριστω για την αμεση απαντηση. δυστηχως το mediaplayer δεν μπορει να το ανοιξει. Θα ξαναδοκιμασω αργοτερα.

Αλεξη, ευχαριστω πολυ, θα σε ενημερωσω και για τα αποτελεσματα της βραδιας, φυσικα θα δωσω τα χαιρετισματα σε ολους, αφου δεν υπαρχει περιπτωση να λειπουν. :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης