Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα ότι σχηματίζεται πάγος στην κάμερα μου και καλλύπτει σχεδόν όλο το chip, πρέπει να περιμένω κάπου 30 λεπτά για να φύγει. μήπως θέλει άλλαγμα το sillica gel του; επίσης την ταμπλέτα που θα βγάλω μπορώ να την βάλω σε φούρνο να την στεγνώσω; στην φωτό ο πάγος είναι μετά από 30 λεπτά

m104-001L.thumb.jpg.0f26217d201a2753998873408710adac.jpg

Φιλικά Κώστας

 

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε

:shock:

...Κώστα δεν είμαι ιδικός αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλό αυτό.

Μήπως έχει πολύ χαμηλά την θερμοκρασία πρέπει να ρυθμίσεις πιο ψηλά;

 

Μίλα και με τον αντιπρόσωπο....

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Κωστα ποια καμερα εχεις ?

Αν ειναι της SBIG μπορεις να βγαλεις το φυσιγγιο να το ψησεις 4 ωρες περιπου στου 200 βαθμους , να το βαλεις αμεσα( με το που σταματησει να καιει :D :D ) στην καμερα.

Αστο μια μερα να δουλεψει να τραβηξει υγρασια απο το θαλαμο , και μετα ξανα βαλε το στο φουρνο με την ιδια ακριβως διαδικασια.....

Τωρα για αλλες καμερες δεν γνωριζω αλλα πανω κατω κατι τετοιο θα γινεται.....

Νίκος Πασχάλης

Αστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθος

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε

Και αν μπορεις κοιτα και μηπως κατεβαζοντας σταδιακα τη θερμοκρασια δεν σου το παρουσιασει αυτο.

Δηλαδη απο 20 ας πουμε στους 15 τα 2 πρωτα λεπτα , μετα στους 10 μετα κοκ...Ας μην υπερφορτωνεις την ψυξη "μπαμ" στους -20..... αν με καταλαβες...... :)

Νίκος Πασχάλης

Αστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθος

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε
Κώστα η απότομη μεταβολή θερμοκρασία σχηματίζει την υγρασία! Το χειμώνα αυτή η διαφορά είναι πολύ μικρότερη και είναι σαν να έχεις κάνει ήδη cooldown μέχρι ένα σημείο την κάμερα.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης