θέμης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 Πωλουνται κυαλια 15χ70 Skymaster της Celestron πολυ λιγο χρησιμοποιημενα 95 ευρω .Δεκτος καθε ελεγχος.τηλ 69 48 71 20 41e-mail themis.tst@mail.gr Θεμης θεσσαλονικη[/b]
spyron Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 Ο λογος που τα πουλας θεμη ποιος ειναι? Φιλικα,Σπυρος Την σελήνην υποτείνειν υπό πεντεκαιδέκατον μέρος του ζωδίου... - ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
θέμης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2005 Φιλε μου τα εχω χρησιμοποιησει εξι φορες -αν θυμαμαι καλα- ολες κι' ολες. Δεν μπορω να παω εκτος θεσσαλονικης ωστε να γλυτωσω απο την φωτορυπανση.Απο την αλλη επηρεαστηκα απο τα παιδια στο φορουμ και ειπα να παρω και εγω κυαλια.Αλλα στην πραγματικοτητα δεν με ενθουσιαζε ποτε να βλεπω μεσα απο κυαλια.Περιττη αγορα.Εγω ειμαι περισσοτερο του τηλεσκοπιου.Θελω να βλεπω σε μεγαλες μεγενθυσεις τα αντικειμενα και σε ισημερινη στηριξη με τον αστροστατη σε λειτουργια ενω για μικρες αγορασα το 21 mm Hyperion της Baader.
θέμης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 Πωληθηκαν τα κυαλια παιδια.Ευχαριστω το Astrovox.Καλα να περνατε και καθαρους ουρανους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα