nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 καποια θεματακια που εχουν προκυψει με την οδηγηση......Ευχαριστω Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
k_astrophotographer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2012 Βασικά με το CCDSoft πετυχαίνω την καλύτερη οδήγηση. Έχει τους καλύτερους αλγόριθμους διόρθωσης όμως χρειάζεται αρκετή προσπάθεια στις ρυθμίσεις για να καταφέρεις να το κάνεις να λειτουργήσει σωστά. πχ στο PHD απλά πατάς ένα κουμπί όμως δεν είναι και η καλύτερη οδήγηση. Τώρα με την paramount δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα. Μιλάω για στηρίξεις όπως το LX200 και 50 δευτερόλεπτα περιοδικό σφάλμα και όχι για Me και κάτω από 5 δευτερόλεπτα σφάλμα... Πάντως με το CCDSoft και ST7 μπορώ να οδηγήσω σε μια μέτρια βραδυά από seeing με FWHM κάτω από πίξελ στα περίπου 2 μέτρα εστιακή! Βέβαια το τι βρίσιμο έχω ρίξει δουλεύοντας με το CCDSoft να μην το πω... πάντως έχω σπάσει και πληκτρολόγιο από τα νεύρα μου!!! Κώστας
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 Ρε Κωστα και γω με το C11 δεν ειχα προβλημα τωρα με την εστιακη του μεγαλου εχω.Η ζυγιση ειναι οκ παρολα αυτα εχει ενε μικρο σφαλμα ..... Να ειναι μονο θεμα seeing??? Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα