Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Βασικά με το CCDSoft πετυχαίνω την καλύτερη οδήγηση. Έχει τους καλύτερους αλγόριθμους διόρθωσης όμως χρειάζεται αρκετή προσπάθεια στις ρυθμίσεις για να καταφέρεις να το κάνεις να λειτουργήσει σωστά. πχ στο PHD απλά πατάς ένα κουμπί όμως δεν είναι και η καλύτερη οδήγηση.

 

Τώρα με την paramount δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα. Μιλάω για στηρίξεις όπως το LX200 και 50 δευτερόλεπτα περιοδικό σφάλμα και όχι για Me και κάτω από 5 δευτερόλεπτα σφάλμα...:-)

 

Πάντως με το CCDSoft και ST7 μπορώ να οδηγήσω σε μια μέτρια βραδυά από seeing με FWHM κάτω από πίξελ στα περίπου 2 μέτρα εστιακή!

 

Βέβαια το τι βρίσιμο έχω ρίξει δουλεύοντας με το CCDSoft να μην το πω... πάντως έχω σπάσει και πληκτρολόγιο από τα νεύρα μου!!!

 

Κώστας

Δημοσιεύτηκε

Ρε Κωστα και γω με το C11 δεν ειχα προβλημα τωρα με την εστιακη του μεγαλου εχω.

Η ζυγιση ειναι οκ παρολα αυτα εχει ενε μικρο σφαλμα ..... Να ειναι μονο θεμα seeing???

Νίκος Πασχάλης

Αστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθος

www.nunki.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης