Virgo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Καλημέρα σε όλους, Είμαι εντελώς καινούργιος στον χώρο, μόλις μου χαρίσανε ένα Bresser κατοπτρικό (Galaxia 114/900) και θα ήθελα να μου υποδείξετε για τι είδους παρατηρήσεις είναι καταλληλότερο το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο(π.χ σελήνη, πλανήτες, άστρα...). Επίσης πόσο σημαντική είναι η πολική ευθυγράμμιση (για την οποία διαβάζω) στην παρατήρηση ουράνιων σωμάτων? θα επανέλθω σίγουρα με νέες απορίες ..προς το παρόν ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για το site.
maxplanck Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Καλώς όρισες Ξεκινάς διάβασμα με πρωτο βιβλίο το nightwatch!!!Μια "χοντρική" πολική ευθυγράμμιση ειναι απαραίτητη ακόμη και για την πιο απλή παρατήρηση!
rama Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Τα ερωτήματα αυτά μπορούν να απαντηθούν με λίγο ψάξιμο στο AstroVox αλλά και γενικότερα στο internet.Με λίγες λέξεις πάντως, αυτό το τηλεσκόπιο όπως και κάθε άλλο είναι κατάλληλο για κάθε είδους αντικείμενο, ενώ η πολική ευθυγράμμιση απλά διευκολύνει την παρατήρηση αλλά είναι σχεδόν απαραίτητη στην αστροφωτογράφιση.Αγγελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα