Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι να φτιάξω μια βάση για να προσαρμόζω το κινητό μου (Motorola Defy Mini) πάνω στον οπτικό σωλήνα, ώστε να το χρησιμοποιώ τρέχοντας το Skeye σαν PushTo. Να τονίσω ότι το πρόγραμμα δέχεται ευθυγράμμιση. Έχετε να προτείνεται καμιά ιδέα για την βάση? Δείτε και αυτό http://nightskyinfocus.com/diyprojects/push-to-telescope

Φιλικά,

Μηνάς

I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
Δημοσιεύτηκε
Κ εγώ χτες πέρασα το ίδιο πρόγραμμα κ είχα ακριβώς την ίδια ιδέα αλλά δεν πιστεύω πως θα δουλέψει τέλεια.Περίπου στον στόχο όμως θα σε πηγαίνει.Το λέω γιατί πόσο ακριβής μπορεί να είναι ο σένσορας του κινητού?Εγώ σκέφτηκα να προσαρμόσω με κάποιο τρόπο την βεντούζα που έχω για το αυτοκίνητο.Πάντως αν το επιχειρήσεις θα ήθελα να μην μας ξεχάσεις κ να μας πεις τ αποτελέσματα γιατί πολλά λέω πως θα φτιάξω αλλά στο τέλος δεν κάνω τίποτε.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Κ εγώ χτες πέρασα το ίδιο πρόγραμμα κ είχα ακριβώς την ίδια ιδέα αλλά δεν πιστεύω πως θα δουλέψει τέλεια.Περίπου στον στόχο όμως θα σε πηγαίνει.Το λέω γιατί πόσο ακριβής μπορεί να είναι ο σένσορας του κινητού?Εγώ σκέφτηκα να προσαρμόσω με κάποιο τρόπο την βεντούζα που έχω για το αυτοκίνητο.Πάντως αν το επιχειρήσεις θα ήθελα να μην μας ξεχάσεις κ να μας πεις τ αποτελέσματα γιατί πολλά λέω πως θα φτιάξω αλλά στο τέλος δεν κάνω τίποτε.

Λοιπόν φίλε το δοκίμασα εχθές βιδώνοντας ένα δεύτερο dovetail πάνω από τον οπτικό σωλήνα στους βραχίονες που έχει για να τον κρατούν και στερέωσα το κινητό με δύο λαστιχα, κάνοντας μια χοντρική πολική ευθυγράμμισή και φροντίζοντας η φυσαλίδα της βάσης να είναι στην θέση της τα αποτελέσματα που πήρα ήταν πολύ καλά. Βεβαια θα το δοκιμάσω ξανά με πιο απαιτητικούς στόχους. Αν δοκιμάσεις τίποτα με την βεντούζα ανέβασε φωτογραφίες.

Φιλικά,

Μηνάς

I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης