vavouras35 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Σήμερα πήγα και πήρα το 8άρι και είχε μέσα 2 προσοφθάλμια ενα super 25mm(wide Angle Long Eye Relief) και ένα 10mm (wide Angle Long Eye Relief) αν και στο Internet στο πλανητάριο λέει οτι το δίνουνε με LET 28mm, Ø50.8mm (2 ″) .Να τους πάρω τηλ να τους το πώ γιατί κάνανε λάθος - Αυτα που με δώσανε ειναλι καλύτερα? έχει και μέσα έναν αντάπτορα αλλά σε τι με χρησιμεύει αυτός;
minaskar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Ο αντάπτορας είναι για να χρησιμοποιεις προσοφθαλμια 2 ιντσών, θα τον χρειαστείς στον μελλον. Αυτα τα δυο προσοφθαλμια καλυπτουν (στην φαση που βρισκεσε) πιο χρησιμες μεγεθυνσεις, οποτε εγώ θα σου ελεγα να τα κρατήσεις. Φιλικά,Μηνάς I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
vavouras35 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Ναι γιατί έβαλα τον αντάπτορα και απο πάνω το προσοφθάλμιο και δεν έβλεπα τίποτα. Απλα αν ξέρεις αυτά που έλεγε στην συσκευασία(Προσοφθάλμιο : LET 28mm, Ø50.8mm (2 ″) ) αν είναι καλύτερα απο τα 10mm και το 25mm που μου δώσανε καταλάθος
minaskar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Θεωρώ πως το 28mm είναι καλυτερο απο τα αλλα δυο αλλά παρόλα αυτα στην αρχή τα αλλα δυο θα σου φανουν πιο χρήσιμα. Σε περιπτωση που αποφασισεις να τα αλλαξεις θα σου προτεινα να παρεις και ένα προσοφθαλμιο γύρω στα 10mm για να εισαι καλυμενος. I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
vavouras35 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Αφού σου είπα οτι μου δώσανε καταλάθος ενα 25mm και ένα 10mm
minaskar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Και είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να σου τα αντικαταστησουν με ένα 28mm αν το ζητήσεις. Απλά σου λέω ότι το 28mm από μόνο του επαρκεί για λιγους στοχους και μονο για την ανιχνευσή τους καθώς συντομα θα χρειαζοσουν και ενα δευτερο προσοφθαλμιο γυρω στα 10mm I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
vavouras35 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 οκ να τους παρω τηλ και να τους πω το 25 να μου το αντικαταστησουνε με ενα 28 ? και να εχω και το 10 και το 28 , δηλ φιλε μου το 25 με το 28 ποση διαφορα μπορουνε να εχουνε?
vavouras35 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2012 και αυτο το Ø50.8mm (2 ″) που επρεπε να εχει τι ειναι ? και σε τι χρησιμευει ?
minaskar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Δεν μπορεις να αντικαταστησεις τον 25μμ με έναν 28μμ χωρις να δώσεις και τον 10μμ, το Ø50.8mm (2 ″) είναι η διάμετρος του 28mm I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Έχουν αλλάξει πλέον τα προσοφθάλμια που δίνονται με τα dobsonian. Ένας 25 και ένας 10mm plossls δίνονται. Και εγώ με το 12" αυτούς πήρα αν και δεν τους χρησιμοποίησα ποτέ μιας και έχω καλύτερους.Δεν είναι υποχρεωμένο να σου αλλάξει τίποτα το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης. Ακόμα και να γράφει 28mm τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στις διαφημίσεις η στις ιστοσελίδες μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
PanJi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Αν πήρες αυτό: http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=657 πού είναι το λάθος; ___________________________________________...εκεί που υψώνομαι να μάθω ότι κείμαι.______________________________________
minaskar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 Απλα καθυστέρησαν να ενημερωσουν την ιστοσελιδα τους I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα