Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
μου αρεσει πολυ η αστροφωτογραφιση.επειδη η αγορα εξοπλισμου(τριποδες,τηλεσκοπια,οδηγητικα...κτλ)ειναι αδυνατη λογο του πολυ μεγαλου κοστους(και της ηλικιας μου)σκεφτηκα πως ο καλυτερος τροπος να αρχισω ειναι η αγορα μιας καμερας για την φωτογραφιση ευρεως πεδιου,καταγραφη βροχης διατοντων...κα.θα ηθελα να μου προτεινετε την πιο φτηνη λυση(βεβαια να ειναι και καλη καμερα οχι πραμα βλακια).ως τωρα εχω βρει μια μεταχειρισμενοι canon 450d με 350ευρω.θα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας αποψεις.
Δημοσιεύτηκε

Δική μου άποψη... τσίμπα την! Μια χαρά είναι για αρχή και η τιμή super αν περιλαμβάνει και τον φακό... απλά αν έχει τον 18-55 μάζεψε χρήματα αργότερα και πάρε κανέναν πιο ευρυγώνιο φακό! ;)

ααααα.. πριν την αγοράσεις, ρώτα να μάθεις πόσες λήψεις έχει κάνει ο προηγούμενος χρήστης! Αν είναι κάτω των 10.000 είσαι κομπλέ!

Δημοσιεύτηκε

ή αλλιώς σε αυτα τα λεφτα μπορεις να κοιτάξεις και για την Canon eos 1100D (δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή όχι απ'την 450D)

Όσο για τον φακό, για αρχη μια χαρα είσαι με τον 18-55.

Μην ξεχάσεις ότι χρειάζεσαι ένα τρίποδο και ένα ντεκλασερ.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη για το ντεκλασέρ και το τρίποδο... κοίτα όμως να πάρεις με χρονόμετρο για να κάνεις μακράς έκθεσης λήψεις. Θα το ζητήσεις σαν ιντερβαλόμετρο (και μην πάρεις της Canon αλλά κανένα άλλο universal!)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης