B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Πωλείται μονόχρωμη ccd camera ATIK 16 σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά. Την έχω στην κατοχή μου ένα χρόνο περίπου και τη θεωρώ μια πολύ καλή εισαγωγή στο κόσμο της αστροφωτογράφισης με ccd.Επίσης είναι ιδανική για εφαρμογές όπως φωτομετρία λόγω της ευαισθησίας της. H συγκεκριμένη κάμερα συναρμολογήθηκε απ'τον δημιουργό της Atik τον Rui Tripa και της έχει βάλει την εξωτερική θήκη της Atik 16HR. Η κάμερα έρχεται μαζί με 1.25'' nosepiece, μια θήκη μεταφοράς Pelican,το τροφοδοτικό της (220 volts), ένα usb καλώδιο και τους drivers της. Περισσότερες πληροφορίες:Αισθητήρας ccd μονοχρωματικός: Sony Chip ICX-429 ALL Ανάλυση :752 x 582 pixels ( 437,664 pixels ) Διαστάσεις ccd :7.4mm x 5.95mm - diagonal 9.49mm Μέγεθος pixel :8.6 x 8.3 um BIT :16 BIT Ψύξη :Peltier -25 βαθμούς από θερμοκρασία περιβάλλοντος Τροφοδοσία :12V DC - κατανάλωση 0.8A Προστατευτικό γυαλί: optical glass - BK-7 Bάρος : 500gr http://www.telescope-service.com/atik/start/atikstart.html#ATK16 Η πιο πρόσφατη αστροφωτογραφία μου με τη συγκεκριμένη κάμερα είναι αυτή:http://www.astrovox.gr/forum/album_showpage.php?pic_id=15305 Αν κάποιος θέλει μπορώ να του στείλω κι άλλες φωτογραφίες ή darks/bias. Τιμή πώλησης: 350 ευρώόπου συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής με courier. Επικοινωνία με πμ. (Τις επόμενες 10 ημέρες θα λείπω οπότε πιθανός αγοραστήςθα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να επιστρέψω) ΕΠΩΛΗΘΗ Atik 16 Pelican 1200 case Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2012 Up Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 Υπό κράτηση για τον Ανδρέα. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 Η αγγελία κλείνει εδώ. Ευχαριστώ Ανδρέα, εύχομαι να τη χαρείς όσο κι εγώ. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις