Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους.Χθες το βράδυ στις 1:55 κατέβενα τη Βασ.Σοφίας με μηχανή και ξαφνικά την ώρα που βρισκόμουνα έξω από το HILTON είδα μπροστά,πάνω και δεξιά ένα πράσινο μακρόστενο αντικείμενο σαν μετέωρο,μόνο που είχε μήκος 3 πανσελήνους και εκπληκτική ταχύτητα και διάρκεια(4sec).Αφού διέσχεισε κάθετα τον δρόμο σε σχετικά χαμηλό ύψος εξαφανίστικε.Αεροπλάνο δεν ήταν γιατί δεν έκανε θόρυβο και δεν είναι περιοχή εναέριας κυκλοφορίας και πετούσε χαμηλά.Ούτε ελικόπτερο ήταν γιατί το ελικόπτερο έχει χαρακτηριστικό ήχο και δεν πετάνε βράδυ.

Το είδε κανείς,ξέρει κάποιος τι ήταν;

Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Aυτο φιλε Παναγιωτη δεν ειναι τιποτα ,

εγω εχθες παιδια επαθα πλακα , παραλιγο να γινομουν μαρτυρας προσκρουσης μεσα στην πολη της Σκιαθου ...

Γυρω στις 8.30 το βραδυ πηγαινα σε ενα σπιτι ενος φιλου και χτυπωντας του την πορτα βλεπω κατι με την ακρη του ματιου κατι τρομερα φωτεινο να πεφτει , γυριζω το βλεμμα μου και βλεπω την βολιδα να πηγαινει απο βορα - νοτο , να αλλαζει εντονα χρωματα και να πηγαινει για ενα λιβαδι πισω απο την πολη.Τελικα μετα απο 4 δευτερολεπτα πορειας εσβησε απο οτι υπολογιζω σε υψος 300-500 μετρα , και η ουρα ηταν ορατη για τουλαχιστον 4 λεπτα.

Η πλακα ειναι οτι το αλλο παιδι της παρεας το ειδε μεσα απο το κεντρικο δρομο του νησιου με τα πιο πολλα φωτα και ηρθε τρεχοντας...

Λετε τελικα καμια πετριτσα να εσκασε???????? :D

Νίκος Πασχάλης

Αστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθος

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε
Δεν ξερω τι ειδαν ο νικος και ο παναγιωτης , αλλα χθες το βραδυ δηλ. 16/10 και ωρα 01:55 με 02:00 ερχόμουν απο Αθηνα προς Κορινθο και ειδα ενα εντυπωσιακό μετεωρο να μπαινει στην ατμοσφαιρα και να καίγετε και τελικα να σβηνει . Ξεκινησε απο ΝοτιοΔυτικα με κατεύθυνση ΝοτιοΑνατολικα και η διαρκεια του ηταν μολις καποια sec . Δεν ηταν ιδιαίτερα μεγαλο σε μεγεθος ( εχω δει και μεγαλητερα .. ) , αλλα ηταν μια χαρακτηριστικότατη πτωση μετέωρου . Ξεκινησε σαν μια φωτεινή μπαλα , μετα απόκτησε ουρα και στο τελος διαλύθηκε σε μικρότερα κομμάτια και εσβησε .
Δημοσιεύτηκε
Φιλε παναγιωτη χτες το βραδυ την ιδια ωρα στα Φιλιατρα Μεσσηνιας το ειδα κι εγω.Μαλιστα το ειδα απ την αρχη..Ηταν πρως το νοτο κ ειχε κατευθυνση δυτικα πρως ανατολικα.Ηταν ομως πολυ μεγαλυτερο απο 3 πανσεληνους.Μου φανηκε σαν εσκισε το μισο ουρανο κ σιγουρα διηρκησε πανω απο 4 δευτερολεπτα.Επισης χωρις να ειμαι κ πολυ σιγουρος νομιζω οτι η ταχυτητα του ηταν πιο μικρη απο μετεωρο.(Μαλλον προκειτε περι πλανης διοτι τα μετεωρα διαρκουν πολυ λιγο κ φαινοντε πιο γρηγορα.Δεν ξερω).Απ οσες περιγραφες εχω ακουσει κ διαβασει πρεπει να ηταν βολιδα.Ας μας πει καποιος πιο εμπειρος που μπορει να το ειδε.Παντως ειναι οτι πιο εντυπωσιακο εχω δει.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
To ειδα και γω ρε παιδια.Ημουν στην σκοπια στο ΓΕΕΘΑ και το ειδα να πεφτει βορεια.Εχω δει εντυπωσιακοτερα αλλα το συγκεκριμενο μου εκανε εντυπωση γιατι δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο απο το κεντρο της Αθηνας.Δεν περιμενα να φαινοντε με τετοια φωτορυπανση

Θεόδωρος Σπανός

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης