petrance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2012 Καλημέρα, Πωλούνται τα εξής Canon 20d body Σε πολύ καλή κατάσταση. Το πακέτο περιέχει τα εξής:- Σώμα- CD με drivers- USB cable- 2 GB CF card- canon battery & charger- home-made serial adapter για shutter release & USB 2 serial converter ( περισσότερες πληροφορίες εδώ) Φωτογραφίες: Μ31 moon Τιμή: 180 Ευρώ Canon Digital Rebel (US model) modified Σε καλή κατάσταση. Την έχω 4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν την χρησιμοποιώ πολύ συχνά.Η κάμερα είναι τροποποιημένη (χωρις φίλτρο) Το πακέτο περιλαμβάνει :- Σώμα - CD με drivers- USB cable- 1GB CF card- canon battery & chargerΕπιπλέον:- Canon 220v Power Supply (αντί για την μπαταρία)- T-ring & Baader T-ring σε 2 inch - home-made serial adapter για shutter release & USB 2 serial converter ( περισσότερες πληροφορίες εδώ) Φωτογραφίες: M17 M18M8 Lagoon Τιμή: 250 Ευρώ Orion Starshoot Deep Space Color Imager I Είναι μια 752 x 582 εγχρωμη cooled CCD camera.(Περισσότερες πληροφ: http://www.stargazing.net/david/OrionSSDS/index.html )Λειτουργεί μια χαρά και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν autoguider με το PHD.Το πακέτο περιλαμβάνει:- camera & 1.25 nosepiece adapter- USB cable- english manual & original CD με drivers και το Maxim DL essentials.- 12v μετασχηματιστή για την ψύξη. Η κάμερα επίσης δουλεύει με το Nebulosity 3.Φωτογραφία:M16 Τιμή: 200 Ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες η ερωτήσεις παρακαλώ στείλτε ΠΜ. ΥΓ, θα μπορέσω να τα στείλω από την Παρασκευή και μετά (είμαι στο εξωτερικό). Ευχαριστώ,Πέτρος ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. www.astropetros.eu
petrance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 Ανανέωση Canon Digital Rebel (300d) με όλα τα παρελκόμενα 180 ΕυρώCanon 20d 160 Ευρώ Φιλικά, www.astropetros.eu
petrance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2012 Καλησπέρα, Η 20d και η orion δεν είναι πια διαθέσιμες. Η Canon Digital Rebel (300d) τροποποιημένη υπάρχει ακόμα, `Το πακέτο περιλαμβάνει :- Σώμα- USB cable- 1GB CF card- canon battery & charger- T-ring & Baader T-ring σε 2 inch 100 Ευρώ για να φύγει. Ευχαριστώ. www.astropetros.eu
Mich Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2012 ΠΜ. Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
jads Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2013 Πουληθηκε ? ....θέλω να ξαναδω τον HALLEY !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα